Training levert direct tastbare resultaten

Verbeter uw resultaten

De snelste en gemakkelijkste manier om uw resultaten te verbeteren, is door verandering van rijgedrag. Door de manier waarop u accelereert en remt te verbeteren, en door gebruik te maken van de functies van de truck, kunt u direct tot 10% brandstof besparen. Door de veiligheid te verhogen en ongelukken te voorkomen, en de slijtage te verminderen wordt zelfs nog meer geld en tijd bespaard.

De Volvo chauffeurstrainingen voor experts zijn zorgvuldig opgezet om chauffeurs te leren hoe ze het beste de functies en services van de truck kunnen benutten, maar ook ter verbetering van de kennis van zaken, wat allemaal ertoe bijdraagt om zuiniger, veiliger en slimmer met het voertuig te rijden, waardoor de productiviteit toeneemt.

Training combineert theorie met praktische begeleiding

Advies dat zich terugbetaalt

Onze trainingen, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd, zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring door Volvo en worden verzorgd door onze gespecialiseerde instructeurs. Onze trainingtrucks zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor brandstofverbruik en veiligheid. En elke training kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften of die van uw bedrijf.

Elke training is 7 uur lang en is opgezet voor het vervullen van de 35 uur die vereist zijn voor het CPC, Certificate of Professional Competence.

Bekijk de trainingskalender >

  • Onze trainingen zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring
  • U ziet direct verbetering in een lager brandstofverbruik, veiligheid en slijtage
  • Onze trainingen voldoen aan de EU-wetgeving Code 95 (geldig voor CPC)
  • Onze trainingtrucks werken met de nieuwste voorzieningen en services
  • Onze instructeurs zijn ervaren Volvo Trucks-specialisten
  • Aanvullende services zoals Dynafleet en Fuel Advice zorgen voor betere resultaten
  • Trainingen worden regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat u de concurrentie voorblijft.
Download hier uw chauffeurshandboek

Profiteer optimaal van uw truck

Hoe beter u uw truck kent, hoe meer u eruit haalt. Onze chauffeurshandboeken bevatten informatie over de bediening en het onderhoud, veiligheidsvoorzieningen, instrumenten en bedieningselementen.

Download uw chauffeurshandboek
VT

Aanmelden voor een training

Uw lokale Volvo Trucks-dealer kan u helpen bij het vinden van en aanmelden bij de Volvo chauffeurstraining die het beste bij u past.

Vind de dichtstbijzijnde dealer