Productfoto van softwarepakket Fuel economy

LH Fuel-voertuigpakket

• I-See, inclusief I-Cruise
• Motoruitschakeling bij stationair draaien
• Dynamo van 24 V, 150 A
• Koppelbare 2-cil. luchtcompressor (900 l/min)

I-See. De vooruitziende copiloot
I-See onthoudt de wegen die u heeft afgelegd. Wanneer u een bekende route rijdt, regelt I-See het schakelen en de snelheid om optimaal gebruik te maken van de bewegingsenergie van de truck. Dit leidt tot een aanzienlijke brandstofbesparing.

Motoruitschakeling bij stationair draaien. Bespaar brandstof bij stilstand
Met deze slimme functie bespaart u brandstof doordat de motor na 2,5 minuten stationair draaien automatisch wordt uitgeschakeld.

Dynamo van 24 V, 150 A. Meer vermogen bij minder brandstof
Deze energiezuinige dynamo heeft minder brandstof nodig om de accu's te laden. Dit is vooral nuttig als u veel vermogen verbruikt, bijvoorbeeld wanneer u in de cabine overnacht.

Koppelbare luchtcompressor
De luchtcompressor wordt automatisch ontkoppeld wanneer deze niet nodig is om het brandstofverbruik te verlagen.

Lees meer over I-See
Productfoto van het softwarepakket Fuel economy met I-See

LH Fuel-servicepakket

• Fuel Advice
• Dynafleet: Fuel & Environment
• Chauffeursopleiding: Zuinig rijden

Fuel Advice
U krijgt toegang tot onze Fuel Management coaches, dit zijn experts in het verlagen van het brandstofverbruik. Elke maand sturen zij u uitgebreide brandstofrapporten met persoonlijk advies over hoe u uw efficiency kunt verbeteren. Meer advies krijgt u van de specifieke helpdesk, maar u kunt zich ook aanmelden op de website voor meer tips en inspiratie.

Dynafleet Fuel & Environment
Met ons wagenparkinformatiesysteem kunt u het brandstofverbruik in real-time in de gaten houden via een intuïtieve webinterface. Analyseer trends en ontdek waar ruimte is voor verbetering aan de hand van rapporten over brandstof, het gedrag van de chauffeur en de impact op het milieu.

Chauffeursopleiding: Zuinig rijden
Bekwame chauffeurs zijn van grote invloed op het brandstofverbruik. In de cursus Zuinig rijden - Volvo Expert Training leren uw chauffeurs efficiënt te rijden en maximaal brandstof te besparen.

Lees meer over wat Dynafleet voor u kan doen
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Voor een betere deal

Uw lokale Volvo Trucks-dealer neemt de opties voor brandstofbesparing stap voor stap met u door. Bel voor een afspraak of kom langs

Vind de dichtstbijzijnde dealer