Het interieur van de Volvo FMX in Raven

Het is geen zwart. Het is Raven

We ontwierpen specifiek voor het interieur van de Volvo FMX een geraffineerde zwartbruine tint. Die hebben we Raven genoemd. De tint is minder gevoelig voor vlekken waardoor het perfect is voor bouwlocaties.

Instrumenten: altijd binnen handbereik

Informatie in één oogopslag

Het instrumentenpaneel plaatst de essentiële informatie midden vóór u, terwijl minder vaak gebruikte bedieningen verder weg zitten. Met flexibele schakelaars kunt u de functies kiezen die u het dichtst bij het stuur wil hebben.

Het instrumentenpaneel

Functies binnen handbereik

Verschillende functies zijn van de hendels verplaatst naar de bedieningen die in het stuur zijn ingebouwd. Ze zijn logisch gegroepeerd naar functie en gemakkelijk op de tast te vinden.

Volop opbergruimte

Volop ruimte voor uw spullen

De royale opbergruimten voorin, onder het bed, achterin en aan de buitenkant kunnen precies op uw behoeften worden afgestemd. Een elektrische droogkast past op het bovenbed of in de cabinewand, en is een snelle manier om uw kleding, handdoeken en schoenen te drogen.

Er zijn ook allerlei nieuwe opbergvakken rondom u voor bijvoorbeeld alle papieren. Het ingebouwde opbergbakje bovenop het dashboard is perfect voor kleine spullen. Er is ruimte voor pennen, uw GSM en een USB-aansluiting. Er is zelfs een uitklapbare flessenhouder.

Een ergonomisch ontworpen stuur

Een voortreffelijk stuur

Het nieuwe stuur is gemakkelijk af te stellen en geeft u meer ruimte voor uw knieën. Het ergonomische stuurontwerp biedt verschillende opties om het vast te houden, zodat het stuur de hele dag comfortabel in de hand ligt. U kunt ook kiezen voor leer, voor wat extra luxe.

De nieuwe chauffeursstoel

Een opzienbarende zetel

De speciaal ontworpen chauffeursstoel verbetert de ondersteuning, heeft een groter afstelbereik en meer beenruimte, en kan 20 centimeter naar voren/achteren worden versteld en 10 centimeter in verticale richting. Het speciale zitkussen maakt de zetel comfortabeler dan ooit, met keus uit vier verschillende bekledingen.

Een ruim benedenbed:

Een slimme manier om te slapen

Neem geen genoegen met een mindere slaapkwaliteit als u een nacht doorbrengt in de cabine. Het onderbed is 70 cm breed, voorzien van pocketveren van 16 cm en leverbaar in drie verschillende hardheidsmaten. En u kunt de interieurverlichting, de wekker, de standkachel, het audiosysteem, de ruiten en de sloten regelen, allemaal zonder het bed uit te hoeven.

360° overzicht binnenkant

Hieronder staat een interactief overzicht van het interieur van de cabine. Klik op de tekstvakken voor meer informatie. Klik op Volledig scherm voor een nog betere ervaring. De beschreven voorzieningen en functies zijn algemeen en kunnen afwijken van uw specifieke truck.

VT

Klim in de truck en raak op slag verliefd

Neem contact op met uw lokale Volvo Trucks-dealer voor een rondleiding in de cabine van de Volvo FMX. Ze willen u graag alles laten zien.

Vind de dichtstbijzijnde dealer