Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Ontdek onze elektrische trucks

We weten dat veel transporteurs hun best doen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, de werkomgeving van chauffeurs te verbeteren en bij te dragen aan het stiller en schoner maken van steden. We willen dit traject ondersteunen met onze reeks elektrische truck en oplossingen om volledig elektrisch te rijden.

Meteen van af het begin

Elektrisch rijden is investeren in de toekomst. Als u geïnteresseerd bent in elektrisch rijden, beginnen we altijd met een grondige analyse van uw behoeften om een complete transportoplossing op maat te kunnen leveren die perfect bij uw bedrijf past.

De voordelen 

Nul uitlaatemissies en minder lawaai geeft de mogelijkheid om de goederen op te halen en af te leveren op plaatsen waar normale trucks niet kunnen komen. De lagere geluidsniveaus maken het mogelijk om een breed scala aan transportopdrachten uit te voeren tijdens daluren. Dit verbetert op den duur het gebruik van de ruimte in drukke steden.

Dagelijks gebruik

Onze elektrische trucks zijn erg stil in vergelijking met traditionele trucks, zowel tijdens het rijden als bij stilstand. De geluids- en trillingsniveaus in de cabine zijn veel lager, maar ook bij werkzaamheden rondom de truck. Bovendien biedt de elektromotor een zeer soepele vermogensafgifte zonder merkbare overgangen. Dit is ideaal voor rijden met veel stops en optrekken, wat kenmerkend is voor stedelijke transporten.

Onze volledig elektrische truckmodellen

Bekijk een overzicht van onze elektrische trucks in de interactieve brochure

Of download deze hier

Gerelateerde artikelen

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag. Loop er eens binnen, bel hem of maak een afspraak bij u in het bedrijf.