Chris Baanker, Braanker Logistics

Chris Baanker, Braanker Logistics

Braanker Logistics is een moderne en gezonde logistiek dienstverlener met een wereldwijde expertise van alle vervoersmodaliteiten. Beschikbaarheid is voor Braanker essentieel. Een groot deel van de transporten die zij uitvoeren, is gerelateerd aan ad hoc zendingen of tijdgebonden zendingen. Het op tijd leveren is daarom van het grootste belang. Op het moment dat Braanker niet op tijd kan leveren, heeft dat gevolgen voor het imago. Met de connectiviteit die Volvo Trucks biedt, wordt het risico op ongeplande stilstand tot een minimum beperkt.
Arjan Berndsen, RBC Transport

Arjan Berndsen, RBC Transport

RBC Transport is logistiek specialist voor het vervoer van bouwmaterialen. Opdrachtgevers van RBC leveren veelal aan overheden. Een reductie van CO2 wordt vaak vereist binnen aanbestedingen. Met de Volvo FH Light Concept trucks met verschillende brandstofbesparende opties zoals I-See die wegen onthoudt om op het meest gunstige moment te schakelen, accelereren of remmen, heeft RBC naast een CO2-reductie een brandstofbesparing van 5,5% behaald.
Guus Limpens, Limpens Elsloo

Guus Limpens, Limpens Elsloo

Guus Limpens, Limpens Elsloo

Limpens heeft zich ontwikkeld van transporteur naar een logistieke dienstverlener op het gebied van droge bulkgoederen en vloeistoffen. Limpens rijdt tussen de 120.000 à 140.000 kilometer per truck per jaar. Vooral de chauffeur speelt een belangrijke rol in het laag houden van de brandstofkosten. Om de chauffeursprestaties te monitoren en verbeteren, gebruikt Limpens Volvo’s Fuel Advice. Met de Volvo FH in combinatie met Fuel Advice en I-See heeft Limpens een brandstofbesparing van ruim 10% behaald.
Nico Noort, Heemskerk fresh & easy

Nico Noort, Heemskerk fresh & easy

Heemskerk fresh & easy is een productiebedrijf in gesneden en verpakte groenten. Heemskerk verzorgt zelf het transport en beschikt daarvoor over 16 vrachtwagens waarvan 4 lzv’s. Brandstofverbruik is heel belangrijk. Iedere procent minder brandstof levert een besparing van 8.000 liter brandstof op. Met de Volvo FH heeft Heemskerk een brandstofbesparing van minimaal 6% behaald.
Jan Bijker, Portena Logistiek

Jan Bijker, Portena Logistiek

Portena Logistiek is een dynamische logistieke dienstverlener gespecialiseerd in warehousing en landelijke distributie. Met de nieuwe Volvo FM11 heeft Portena een brandstofbesparing van 5% gerealiseerd wat staat voor 4.500 kilo minder CO2-uitstoot per voertuig.
Rob van Opzeeland, Kivits Drunen BV

Rob van Opzeeland, Kivits Drunen BV

Kivits Drunen BV is gespecialiseerd in het verlenen van diensten in de supply chain van geconditioneerde producten. Het bedrijf richt zich op een duurzame manier van ondernemen. Brandstofbesparing is daarom belangrijk; ook vanwege de kosten die ermee gemoeid zijn. Kivits heeft met de nieuwe Volvo FH zo’n 5 tot 6% brandstof bespaard.
Ron Lam, CB

Ron Lam, CB

CB heeft ruim 140 jaar ervaring in logistieke dienstverlening. Naast boeken is het bedrijf actief in de markten fashion en healthcare. Brandstofbesparing is voor CB erg belangrijk. Met de nieuwe Volvo FH heeft het bedrijf 19 ton CO2 en ruim 7% brandstof bespaard.
Ko Kallewaard, Transportbedrijf JOKA b.v.

Ko Kallewaard, Transportbedrijf JOKA b.v.

JOKA b.v. biedt persoonlijke logistieke dienstverlening in koeltransport, koeriersdiensten, projectvervoer en post- en pakketvervoer. JOKA b.v. kiest voor het comfort, de veiligheid en de kwaliteit van de Volvo FH. En voor I-Shift: de beste versnellingsbak op de markt.
Theo Bos, Farm Trans Group

Theo Bos, Farm Trans Group

Farm Trans Group heeft circa 300 werknemers, 200 trekkende eenheden, 300 trailers en een vaste kern van 60 charters en behoort tot een van de middelgrote transportondernemingen van Europa. Door gebruik te maken van Volvo Chauffeurstrainingen heeft Farm Trans minimaal 5% brandstof bespaard.
Vind de dichtstbijzijnde dealer

Neem contact met uw dealer

Hij kan u het beste advies geven om zo zuinig mogelijk te rijden.

Vind de dichtstbijzijnde dealer