Bezoek ons in Den Haag

Avontuur en reizen zijn diep geworteld in ons erfgoed. Als trotse sponsor van de Volvo Ocean Race vinden we het dan ook een grote eer om u uit te nodigen om ons te komen bezoeken in Den Haag en samen met ons de wedstrijdspanning te voelen. Bekijk de boten, ontmoet de zeilers, kijk naar de havenrace en juich de teams toe bij het avontuur van hun leven. In het dorp vinden evenementen voor alle leeftijden plaats. Zo kunt u een kijkje nemen in ons Volvo Ocean Race Edition-model en de snelste truck ter wereld beleven in The Iron Knight-simulator.  

Ontdek meer over de Volvo Ocean Race in Den Haag

24 juni 2018

Opening van het dorp

 

30 juni 2018

Havenrace

De Volvo FE Electric zal te bewonderen zijn in het Volvo Ocean Race-dorp in Den Haag

Volvo FE Electric

Slechts drie weken na de onthulling van de Volvo FL Electric, de eerste volledig elektrische Volvo-truck, werd de productreeks al uitgebreid met het volgende elektrische truckmodel. De Volvo FE Electric is ontworpen voor nog zwaardere inzet zoals stedelijke distributie en afvalinzameling, met een GVW van 27 ton. De verkoop gaat in Europa in 2019 van start, maar tijdens de Volvo Ocean Race in Den Haag zal er voor u een exclusieve mogelijkheid om hem al eerder te bewonderen.

Ontdek meer over de Volvo FE Electric
Volvo Trucks Volvo Ocean Race Edition FH-model

Volvo Ocean Race Edition

Het gaat niet alleen om het unieke ontwerp. Ook door wat niet direct zichtbaar is, steekt deze truck met kop en schouders boven de rest uit. Een krachtige aandrijflijn met I-Shift Dual Clutch als optie. Fantastische veiligheidsvoorzieningen. De Volvo FH levert topprestaties, ongeacht uw opdracht. En inderdaad, u kunt nu kiezen voor de 2017 Volvo Ocean Race limited edition. Deze is verkrijgbaar als Volvo FH13 en Volvo FH16 met de cabineversies Globetrotter en Globetrotter XL. 

 

De Volvo Ocean Race Edition is verkrijgbaar tot 17 juni 2018.

Lees meer over de Volvo Ocean Race Edition
The Iron Knight-truck

The Iron Knight - de snelste truck ter wereld

The Iron Knight van Volvo Trucks heeft het wereldsnelheidsrecord voor trucks behaald. Twee keer. Deze recordhouder is uniek in elk opzicht, behalve dat de truck is voorzien van een Volvo Truck-motor van 13 liter en de standaard I-Shift Dual Clutch-versnellingsbak.

Het huidige record van The Iron Knight en chauffeur Boije Ovebrink staat op 13,710 seconden voor de categorie 500 meter en op 21,290 seconden voor de categorie 1.000 meter. De topsnelheid? 276 km/u!

Vind Volvo Trucks in het Volvo Ocean Race-dorp in Den Haag

Route naar het Volvo Ocean Race-dorp in Den Haag

Klik voor routebeschrijving