Volvo Trucks Chauffeurshandboek

Zoek uw chassisunieke versie van het Volvo Trucks chauffeurshandboek. Met het handboek heeft u de beschikking over de gebruikershandleiding voor uw unieke truck. Het bevat instructieve video's waarin een aantal functies van de trucks worden toegelicht. Wanneer u meer beschikbare truckmodellen van Volvo wilt zien, kunt u ook kiezen uit geselecteerde demochassis. De app ondersteunt Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM en Volvo FMX. Momenteel is de app beschikbaar in het Engels en Zweeds.

Truck Finder – Zoek naar tweedehandstrucks en -trailers

Vind hier uw volgende tweedehandstruck of -trailer! De Truck Finder is een handige app waarmee u gemakkelijk uw volgende truck of trailer kunt zoeken en bekijken. U kunt details en afbeeldingen van trucks bekijken en eenvoudig contact opnemen met de dealer. U krijgt toegang tot de complete truckbeschrijving, kleurenfoto's en kaarten met de dealerlocatie.

Dealerlocator

Dealer Locator is een handige en gemakkelijk manier om de dichtstbijzijnde Volvo Truck-dealer te vinden. Op basis van uw locatie krijgt u informatie over de dichtstbijzijnde dealer van de circa 1.200 vermelde dealers. Filter op ondersteunde services om de dichtstbijzijnde dealer te vinden die uw probleem kan oplossen.  

Nieuw: de Volvo Truck Start App

Nieuw: de Volvo Truck Start App

Ontdek hier meer

Dynafleet

De Dynafleet-app levert continu updates over de prestaties van trucks en chauffeurs in het wagenpark, waar u ook bent. Dit maakt het eenvoudig om belangrijke gegevens te herkennen en meteen actie te ondernemen om kosten te verlagen en te zorgen voor een beter gebruik van het voertuig.

Volvo Trucks Owners' Gallery

De app Volvo Trucks Owners’ Gallery is een iPhone-uitbreiding van het gedeelte Owners’ Gallery op http://loadingramp.volvotrucks.com/. Met de app kunt bladeren door truckafbeeldingen die zijn ingestuurd door truckliefhebbers van over de hele wereld, meer over de trucks lezen en op uw favoriet stemmen.