Gratis Used Truck Intro

Waarom nodigen wij u uit voor een gratis voertuigintroductie?
Voor u als transporteur gaat het uiteindelijk over hoe u zo efficiënt mogelijk uw middelen kunt inzetten en geld kunt besparen. De gratis voertuigintroductie helpt u daarmee.

We zijn trots op onze Volvo-trucks en we willen dat u tevreden bent met uw aankoop en trots bent op uw truck. De gratis voertuigintroductie helpt u het volledige potentieel van uw truck te benutten. U leert hoe u bepaalde functies kunt gebruiken zodat u kan genieten van meer kilometers voor minder geld, gedurende vele jaren.

Vind uw dealer en maak een afspraak.

Gratis Used Truck Intro

Wat is uw voordeel?

De voertuigintroductie bestaat uit een gedetailleerde uitleg over uw Volvo-truck, waarbij I-shift, het gebruik van de Volvo Engine Brake, rijstijl, wieluitlijning, bandenspanning, onderhoud en meer onder de aandacht komen. We zullen u laten zien hoe al deze factoren het brandstofverbruik en de conditie van uw truck beïnvloeden. Het zal u helpen om onverwachte stilstand te voorkomen en uw truck langer op de weg te houden.

Kent u alle geheimen van uw nieuwe used truck?

 • I-shift
  Kent u alle geheimen van I-shift?
  Goed gebruik van I-Shift heeft een meetbaar effect en verlaagt operationele kosten. I-shift past het schakelen van het voertuig aan de omstandigheden aan. De ‘freewheel functie’ zorgt bijvoorbeeld voor optimalisatie van het schakelpatroon, gekoppeld aan het gewicht van de combinatie.
 • VEB
  Bespaar brandstof door slim te remmen.
  Volvo Engine Brake (VEB) is meestal standaard in combinatie met I-Shift. Bij goed gebruik bespaart VEB brandstof, maar ook neemt de veiligheid toe en wordt de levensduur verlengd. VEB maakt het mogelijk snel te vertragen bij verschillende toerentallen. U kunt daardoor efficiënter afdalen met complete controle over het voertuig.
 • Display
  Wat zegt het display?
  Uw Volvo-truck geeft veel informatie door middel van instrumenten en controlefuncties. Wat voor soort informatie is er beschikbaar voor u?
 • Veiligheid
  Uw werkplek is omgeven door veiligheid.
  Uw Volvo-truck is voorzien van een botsbestendige veiligheidscabine en voldoet aan de zwaarste eisen ter wereld. U wordt omringd door veiligheidsmaatregelen speciaal ontworpen om ongelukken te voorkomen en u te beschermen bij een calamiteit.
 • Comfort
  Neem comfortabel plaats.
  Het afstellen van uw stoel en spiegels heeft een belangrijk effect op de ergonomie en het comfort. U kunt teveel lichaamsbelasting, stress en vermoeidheid voorkomen. Wij tonen u hoe.
 • Kwaliteit
  Handhaaf de kwaliteit jaar na jaar.
  Ieder onderdeel van uw Volvo-truck is gebaseerd op een traditie van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Uw truck blijft door goed onderhoud in een goede conditie en u verlaagt daardoor uw exploitatiekosten. Met Volvo Action Service 24/7 zijn wij bovendien altijd dichtbij als er zich ondanks alles een ongeplande storing voordoet.
Volvo Blue Service contract

Haal voordeel uit een Service Contract

U bent de komende jaren verzekerd van rijplezier, kwaliteit en een laag brandstofverbruik wanneer uw truck door het beste team wordt onderhouden. Een officiële Volvo-werkplaats heeft de technische expertise, de laatste software-upgrades, monteert originele Volvo-onderdelen en geeft garantie op onderdelen. Het team heeft de jarenlange ervaring die nodig is voor het juiste onderhoud van uw Volvotruck. Knowhow bouw je nu eenmaal op.
Een Volvo Service Contract is de optimale oplossing voor zorgenvrij rijden.

Een Volvo Blue Service Contract zorgt voor:

 • Een gepland schema voor het noodzakelijke preventieve onderhoud, periodieke keuringen en tachograaf ijkingen tegen een vast en laag maandtarief
 • Tijd om u te concentreren op uw kernactiviteiten
 • Een stijging van de restwaarde

Lees hier meer over