Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Volvo Truck Rental is een flexibele partner

Een relatie waarop u kunt bouwen.

Ons aanbod voor verhuur.

Volvo Trucks Rental

Volvo Truck Rental – u bent geen eigenaar, maar een soort partner.

Elk jaar wordt Volvo Truck Rental populairder. Het is duidelijk te zien waarom dat is. Als uw flexibele partner voor verhuur staan we klaar om u te helpen bij het afhandelen van last-minute opdrachten, korte- of langetermijncontracten en speciale opdrachten met een huurtruck uit ons wagenpark.
Neem gewoon contact met ons op en wij regelen de rest. En voordat u het weet, bent u in het nieuwste model Volvo-truck onderweg om de opdracht uit te voeren.

Begin vandaag nog met een huurtruck. Bel: xxx-xx xx xx.

Vijf voordelen van Volvo Truck Rental

BETERE FLEXIBILITEIT

Met een gehuurde truck van Volvo kunt u uw financiële risico beheren en voorkomen dat u uw kapitaal moet inzetten voor de aanschaf van een nieuwe truck. In plaats daarvan kunt u tegen vaste maandelijkse kosten een truck huren voor een kortere periode. Wij zorgen dat alles is geregeld, zoals verzekering, belasting en servicekosten.

Piggy bank

Lagere uitgaven

Met Volvo Truck Rental kunt u uw financiële risico beheren en voorkomen dat u uw kapitaal moet inzetten voor de aanschaf van een nieuwe truck. In plaats daarvan kunt u tegen vaste maandelijkse kosten een truck huren voor een kortere periode. Wij zorgen dat alles is geregeld, zoals verzekering, belasting en servicekosten.

Shopping cart

Een allesomvattende oplossing

Of u nu een nieuwe truck koopt of een huurtruck zoekt, dezelfde regel is van toepassing: we bieden alles onder één dak. We vinden snel de juiste truck voor uw wensen en stellen een volledige oplossing samen die voldoet aan uw tijdsplanning.

One hundred percent

Hoogwaardige trucks beschikbaar

Als u besluit om een truck van ons te huren, kunt u erop vertrouwen dat u een bijna nieuwe truck krijgt, die schoon is en voorzien van de laatste software. Eenvoudigweg een truck die u en uw bedrijf uitstekend kan vertegenwoordigen. 

One hundred percent

Wereldwijd servicenetwerk

We willen dat alles zo probleemloos mogelijk verloopt. Maar we weten dat dat niet altijd mogelijk is. Daarom hebben we een wereldwijd servicenetwerk opgezet dat altijd beschikbaar is bij onvoorziene gebeurtenissen.

Moet u een opdracht uitvoeren?

Vind hier een lokale dealer voor Volvo Truck Rental.