Truck huren? Volvo Truck Rental biedt uitkomst!

Geen vrachtwagen kopen maar huren? Dat kan. U kunt een Volvo-truck per dag, per week of voor een veel langere periode huren. En het huren van de beste hoeft echt niet duur te zijn. Hoe langer u huurt, hoe voordeliger u uit bent. Verzekering, belasting en volledige service zijn allemaal inbegrepen. U hoeft alleen maar te tanken en te rijden.

Volvo-truck huren – u bent geen eigenaar, maar wel een partner.

Elk jaar wordt het huren van Volvo-trucks populairder. Het is duidelijk te zien waarom. Als uw flexibele partner voor verhuur staan we klaar om u te helpen bij het afhandelen van last-minuteopdrachten, korte- of langetermijncontracten en speciale opdrachten met een huurtruck uit ons wagenpark.

Neem contact met ons op en we regelen de rest. En voordat u het weet, bent u in het nieuwste model Volvo-truck onderweg om de opdracht uit te voeren.

Truck huren? Bel vandaag nog uw dichtstbijzijnde dealer!

Dichtstbijzijnde dealer vinden >

Vijf voordelen van Volvo Truck Rental

5. Betere flexibiliteit

Met een gehuurde truck van Volvo kunt u uw financiële risico beheren en voorkomen dat u uw kapitaal moet inzetten voor de aanschaf van een nieuwe truck. In plaats daarvan kunt u tegen vaste maandelijkse kosten een truck huren voor een kortere periode. Wij zorgen dat alles is geregeld, zoals verzekering, belasting en servicekosten.

Lagere uitgaven met Volvo Truck Rental

4. Lagere uitgaven

Met Volvo Truck Rental kunt u uw financiële risico beheren en voorkomen dat u uw kapitaal moet inzetten voor de aanschaf van een nieuwe truck. In plaats daarvan kunt u tegen vaste maandelijkse kosten een truck huren voor een kortere periode. Wij zorgen dat alles is geregeld, zoals verzekering, belasting en servicekosten.

Volvo Truck Rental biedt een allesomvattende oplossing

3. Een allesomvattende oplossing

Of u nu een nieuwe truck koopt of een huurtruck zoekt, dezelfde regel is van toepassing: we bieden alles onder één dak. We vinden snel de juiste truck voor uw wensen en stellen een volledige oplossing samen die voldoet aan uw tijdsplanning. 

Hoogwaardige trucks van Volvo Truck Rental

2. Hoogwaardige trucks beschikbaar

Als u besluit om een truck van ons te huren, kunt u erop vertrouwen dat u een bijna nieuwe truck krijgt, die schoon is en voorzien van de laatste software. Eenvoudigweg een truck die u en uw bedrijf uitstekend kan vertegenwoordigen. 

Wereldwijd servicenetwerk van Volvo Truck Rental

1. Wereldwijd servicenetwerk

We willen dat alles zo probleemloos mogelijk verloopt. Maar we weten dat dat niet altijd mogelijk is. Daarom hebben we een wereldwijd servicenetwerk opgezet dat altijd beschikbaar is bij onvoorziene gebeurtenissen.

Dealerlocator

Moet u een opdracht uitvoeren?

Vind hier een lokale dealer voor Volvo Truck Rental.

Vind de dichtstbijzijnde dealer