Trucks

Een man met een tablet in zijn handen staat bij een raam en kijkt uit over zijn wagenpark

Wagenparkbeheer

Blijf de concurrentie voor met onze connected services op maat. Op basis van de gegevens over uw trucks en wagenpark zorgen ze voor minder papierwerk, een verbeterde informatiestroom en optimalisering van uw hele bedrijf.


De mogelijkheden zijn eindeloos. U zult zien dat het beheren van uw wagenpark en transporten gemakkelijker verloopt. Bespaar brandstof. De conditie van uw trucks in de gaten houden. En nog veel meer. Bovendien kunt u dit allemaal doen binnen Volvo Connect, de interface voor uw digitale services. Uw dagelijkse bedrijfsvoering verloopt efficiënter en winstgevender, en u krijgt de gemoedsrust om u te concentreren op wat echt belangrijk is: zorgen voor uw klanten.

Waarom Fleet Management services?

  • Verbeteren van de informatiestroom
  • Maximaliseren van inzetbaarheid
  • Brandstof besparen
  • Maximaliseren van laadvermogen en aantal kilometers
  • Verminderen van administratie
  • Concurrerend blijven 

Volvo Connect

Rijdt u met uw eigen truck of beheert u een wagenpark? Er is nu een centrale interface om alle essentiële aspecten van uw bedrijf op compleet nieuwe manieren te verbinden. Op één plek, met één keer inloggen en in één overzicht. Volvo Connect is de interface voor uw digitale services. Het is als het ware een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken.

Belangrijkste services

Informatie over bedrijfsmiddelen

Krijg meteen een overzicht van uw hele wagenpark en controleer in real-time de huidige status van elk bedrijfsmiddel, met één klik. Er zijn functies voor een compilatie van alle trucks en trailers met hun status, informatie over wettelijk verplichte inspecties (indien beschikbaar), bandenspanningscontrole, waarschuwingen en meldingen voor verschillende gebeurtenissen en de mogelijkheid om functies toe te voegen, zoals het downloaden van tachograafgegevens.

Volvo Connect-app

De kracht van Volvo Connect binnen handbereik. Toegang tot krachtige analysetools, gegevens over bedrijfsmiddelen en chauffeurstijden, meerdere wagenparken beheren en berichten versturen: allemaal via één intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard.

Werkplaatshistorie

Werkplaatshistorie is een snelle, gemakkelijke manier voor het bijhouden van uw voltooide werkplaatsbezoeken. Zoeken op datum, contract, dealer, factuur of garantie om gegevens te vinden over het uitgevoerde werk en de reden van het bezoek.

Logboek

Minder papierwerk en gestroomlijnde werkprocedures. Met het logboek kunnen chauffeurs alle problemen met trucks, trailers en andere bedrijfsmiddelen digitaal rapporteren, zodat de wagenparkbeheerder deze meteen kan bekijken en afhandelen. Rapporten kunnen worden weergegeven op basis van urgentie en chauffeurs kunnen ook zien of een probleem al is aangemeld om dubbele rapportage te voorkomen.

Communicatie met het wagenpark

Gebruik de ingebouwde functie in Volvo Connect voor gesprekken tussen gebruikers, waaronder chauffeurs die gebruikmaken van de Volvo Connect-app. U kunt zelfs locatiegegevens, afbeeldingen en bestanden aan uw berichten toevoegen.

Data Access

Met Data Access kunt u gegevens van uw Volvo-trucks delen met andere systemen voor wagenparkbeheer. Dit biedt u de flexibiliteit om ongeacht het platform efficiënt te werken met wagenparkbeheer.

Vragen?

Uw dealer beantwoordt ze graag.