Doordat u eenvoudig toegang heeft tot alle truck- en wagenparkgegevens, kunt u uw bedrijfsvoering als nooit tevoren optimaliseren. Met onze online services worden uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten efficiënter en winstgevender. Zo kunt u zich in alle rust concentreren op wat echt belangrijk is: zorgen voor uw klanten.

We bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften: het beheer van uw wagenpark en transporten met Dynafleet, persoonlijke adviezen voor het verbeteren van de brandstofefficiëntie met Fuel Advice, en eenvoudige toegang tot al uw digitale services en gegevens via Volvo Connect.

Zuinig rijden

Kies uit een aantal services om uw brandstofefficiëntie en reputatie op het gebied van het milieu te vergroten.

Beschikbaarheid

Via onze online services helpen we u om uw trucks op de weg te houden en de beschikbaarheid voor werk te vergroten.

Productiviteit

Met een maximaal laadvermogen en aantal kilometers zodat u kunt concurreren en winstgevend kunt werken.

Dynafleet

Dynafleet

Dankzij ons wagenparkbeheersysteem weet u altijd waar uw trucks zijn, met minimale inspanningen en ongeacht de locatie.

Lees meer over Dynafleet
Fuel Advice

Fuel Advice

Met onze service Fuel Advice helpt een persoonlijke coach uw bedrijf om het brandstofverbruik met maximaal 5% te verlagen.

Lees meer over Fuel Advice
Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect is de nieuwe interface voor uw digitale services. Het is als het ware een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken.

Lees meer over Volvo Connect

Relevant nieuws en verhalen

Eén venster naar de digitale wereld

Digitalisering verandert de samenleving in een hoog tempo en de transportsector vormt daarop geen uitzondering. Carina Holm, Service Manager bij Volvo Trucks, legt uit hoe de introductie van de Volvo Connect-interface voor informatie en services het ...

De IT-benadering

In real-time weten waar je trucks zich bevinden en wat ze precies vervoeren, is van essentieel belang. Dat is wat Ben van Leeuwen van Frigolanda bereikte....

Neem contact op met uw dealer

Neem contact op met uw dealer

Of het nu gaat om het vinden van het juiste onderdeel of het repareren en onderhouden van uw truck, uw Volvo Trucks-dealer is er om u te helpen. Bel ons, of nog beter, breng ons een bezoekje.

Vind de dichtstbijzijnde dealer