Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Blijf op de hoogte met Dynafleet

Dynafleet

Fleet management

Precisie in uw beslissingen. Daar draait het allemaal om bij Dynafleet. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw chauffeurs, trucks en bedrijfsmiddelen zien, compleet met uitgebreide gegevens voor planning en analyse. En Dynafleet geeft duidelijk aan welke gebieden aandacht nodig hebben. Klaar om aan de slag te gaan?

Dynafleet Fuel & Environment

Welke chauffeur rijdt het zuinigst? En wie heeft training en ondersteuning nodig? De service Dynafleet Fuel & Environment bespaart veel tijd bij het analyseren van de voertuig- en chauffeursgegevens, De service geeft aan waar verbeteringen mogelijk zijn en houdt tegelijkertijd uw CO2-emissies bij.

Ontdek meer over Fuel & Environment

Dynafleet Driver Times

Krijg proactief waarschuwingen om te voorkomen dat u de rijtijdenwet overtreedt en beperk administratietijd door tachograafgegevens automatisch te downloaden. Ook bieden we u Company Card Hosting waarmee we uw bedrijfskaart 24/7 voor u online houden.

Ontdek meer over Driver Times

Ontdek meer over Company Card Hosting.

Company Card Hosting

Bij Volvo Trucks Nederland hebben we een nieuwe service ontwikkeld: het hosten van uw bedrijfskaart. Dat betekent dat wij uw bedrijfskaart 24/7 online houden.

Ontdek meer over Company Card Hosting

Ontdek meer over Company Card Hosting.

Company Card Hosting

Bij Volvo Trucks Nederland hebben we een nieuwe service ontwikkeld: het hosten van uw bedrijfskaart. Dat betekent dat wij uw bedrijfskaart 24/7 online houden.

Ontdek meer over Company Card Hosting

Ontdek meer over Dynafleet Positioning

Dynafleet Positioning

Geen telefoontjes of giswerk meer. De service Positioning vertelt u precies wat u moet weten. Van de positie van de truck (op straatniveau) tot gedetailleerde informatie over de chauffeur, de snelheid van de truck, de lading en het type voertuig. Gebruik deze service ook voor een betere planning en navigatie en zo een winstgevendere bedrijfsvoering.

Ontdek meer over Positioning

Dynafleet Messaging

Messaging biedt de zekerheid dat het kantoor altijd contact kan opnemen met de truck. Snel, veilig en kostenefficiënt. De service voorkomt dure misverstanden en geeft de chauffeurs de nodige informatie voor een betere besluitvorming onderweg. U kunt zoveel communiceren als u wilt; ongeacht de locatie van de truck.

Ontdek meer over Dynafleet Messaging

Dynafleet-app – Direct toegang tot uw wagenpark

Dynafleet-app

Houd uw kritische gegevens in de gaten. Download de Dynafleet-app en krijg direct toegang tot informatie over uw wagenpark, brandstof en chauffeurs, op uw smartphone of tablet.

Ontdek meer over de Dynafleet-app

Ontdek meer over Dynafleet Vehicle Status

Dynafleet Vehicle Status

Krijg controle over uw uptime. Met Vehicle Status kunt u op kantoor de status bekijken van de waarschuwings- en alarmlampjes op het dashboard van het voertuig. U ontvangt informatie op voertuig- en wagenparkniveau. Zo kunt u plannen en het onderhoud op de korte en lange termijn beheren.

Ontdek meer over Dynafleet Vehicle Status

Ontdek meer over Dynafleet Safety.

Dynafleet Safety

Hard remmen en interventie door het Active Safety-systeem van de truck kan wijzen op een problematische verkeerssituatie. Dynafleet Safety helpt u om deze situaties te herkennen. En omdat veilig rijden over het algemeen een lager brandstofverbruik en minder slijtage betekent, biedt deze service veel voordelen.

Ontdek meer over Dynafleet Safety

Ontdek meer over Dynafleet Data Access.

Dynafleet Data Access

Gebruikt u al een ander platform dan Dynafleet voor uw wagenparkbeheer? Bekijk dan de mogelijkheden van de Data Access-service. Daarmee kunt u voertuiggegevens van uw Volvo-trucks delen met andere systemen voor wagenparkbeheer.

Ontdek meer over Data Access

Ontdek meer over onze Mentortraining Fuel Coaching ter opvolging van de rijstijl van de chauffeur.

Mentortraining Fuel Coaching

Transportbedrijven die één van hun werknemers (vaak een planner of wagenparkbeheerder) inzetten als chauffeursmentor voor het monitoren van zuinig rijgedrag presteren aanmerkelijk beter dan bedrijven die dat niet doen. Volvo Trucks Nederland biedt u de mentortraining voor deze cruciale functie.

Ontdek meer over de Mentortraining Fuel Coaching

Zo werkt Dynafleet

Een compleet systeem, voor elk platform

Dynafleet biedt u toegang tot unieke en zeer nuttige informatie over uw Volvo-truck. Maar Dynafleet kan ook worden ingebouwd in elk ander truckmerk, waardoor u eenvoudig een gemengd wagenpark kunt beheren.

Als u al een ander platform gebruikt voor uw wagenparkbeheer, bieden we de Data Access-service. Hiermee kunt u de voertuiggegevens van uw Volvo-truck overzetten naar uw wagenparkbeheersysteem.

Lees meer over Data Access

Eenvoudig te monteren

De Dynafleet-hardware wordt af fabriek geïnstalleerd of kan achteraf worden ingebouwd door uw Volvo Trucks-dealer. Aanvullende software is niet nodig. Meld u simpelweg aan bij de Dynafleet-webportal voor toegang tot de gegevens over uw wagenpark. Of maak gebruik van uw smartphone of tablet om overal updates te kunnen ontvangen.

Informatie en opslag

Informatie over het voertuig en de chauffeur wordt naar de database van Dynafleet verzonden. Hier wordt de informatie geanalyseerd en in overzichtelijke rapporten aan u gepresenteerd. Uw kantoor en uw chauffeur kunnen communiceren via tekstberichten. Het is ook mogelijk om uw bestel- of factureringssystemen in Dynafleet te integreren.

Meer weten over Dynafleet? Neem contact op met:

Koen Bogaerts
Transport Solutions

Heeft u vragen over Dynafleet en de verschillende services die we aanbieden (zoals Company Card Hosting)? Neem vrijblijvend contact op mij op. Ik help u graag verder.

E-mail: koen.bogaerts@volvo.com

Tel: +31 8888 23 151

Meer weten over Dynafleet? Neem contact op met Koen Bogaerts, Transport Solutions Volvo Trucks Nederland.