Met Fuel & Environment kunt u besparingen realiseren en de CO2 verlagen

Dynafleet Fuel & Environment

Welke chauffeur rijdt het zuinigst? En wie heeft training en ondersteuning nodig? De service Dynafleet Fuel & Environment bespaart veel tijd bij het analyseren van de voertuig- en chauffeursgegevens, De service geeft aan waar verbeteringen mogelijk zijn en houdt tegelijkertijd uw CO2-emissies bij.

Begin te besparen met Fuel & Environment
Hiermee kunt u de juiste chauffeur voor de juiste taak kiezen

Dynafleet Driver Times

Dynafleet helpt u voortdurend op de hoogte te blijven van de chauffeursactiviteiten. Bekijk welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht. Krijg proactief waarschuwingen om te voorkomen dat u de rijtijdenwet overtreedt. En beperk administratietijd door tachograafgegevens automatisch te downloaden.

Lees meer over Driver Times
Company Card Hosting: bedrijfskaart 24/7 online houden

Company Card Hosting

Bij Volvo Trucks Nederland hebben we een nieuwe service ontwikkeld: het hosten van uw bedrijfskaart. Dat betekent dat wij uw bedrijfskaart 24/7 online houden.

Ontdek meer over Company Card Hosting
Positioning: houdt u op de hoogte

Positioning

Geen telefoontjes of giswerk meer. De service Positioning vertelt u precies wat u moet weten. Van de positie van de truck (op straatniveau) tot gedetailleerde informatie over de chauffeur, de snelheid van de truck, de lading en het type voertuig. Gebruik deze service ook voor een betere planning en navigatie en zo een meer winstgevende bedrijfsvoering.

Ontdek de service Positioning
Snel, veilig en rendabel

Dynafleet Messaging

Messaging biedt de zekerheid dat het kantoor altijd contact kan opnemen met de truck. Snel, veilig en kostenefficiënt. De service voorkomt dure misverstanden en geeft de chauffeurs de nodige informatie voor een betere besluitvorming onderweg. U kunt zoveel communiceren als u wilt; ongeacht de locatie van de truck.

Ontdek de service Messaging
Dynafleet Vehicle Status.

Dynafleet Vehicle Status

Krijg controle over uw uptime. Met Vehicle Status kunt u op kantoor de status bekijken van de waarschuwings- en alarmlampjes op het dashboard van het voertuig. U ontvangt informatie op voertuig- en wagenparkniveau. Zo kunt u plannen en het onderhoud op de korte en lange termijn beheren.

Ontdek de Dynafleet Vehicle Status-service

Zo werkt het

Een compleet systeem, voor elk platform

Dynafleet biedt u toegang tot unieke en zeer nuttige informatie over uw Volvo-truck. Maar Dynafleet kan ook worden ingebouwd in elk ander truckmerk, waardoor u eenvoudig een gemengd wagenpark kunt beheren.

 

Als u al een ander platform gebruikt voor uw wagenparkbeheer, bieden we de Data Access-service. Hiermee kunt u de voertuiggegevens van uw Volvo-truck overzetten naar uw wagenparkbeheersysteem.

Eenvoudig te monteren

De Dynafleet-hardware wordt af fabriek geïnstalleerd of kan achteraf worden ingebouwd door uw Volvo Trucks-dealer. Aanvullende software is niet nodig. Meld u simpelweg aan bij de Dynafleet-webportal voor toegang tot de gegevens over uw wagenpark. Of maak gebruik van uw smartphone of tablet om overal updates te kunnen ontvangen.

Informatie en opslag

Informatie over het voertuig en de chauffeur wordt naar de database van Dynafleet verzonden. Hier wordt de informatie geanalyseerd en in overzichtelijke rapporten aan u gepresenteerd. Uw kantoor en uw chauffeur kunnen communiceren via tekstberichten. Het is ook mogelijk om uw bestel- of factureringssystemen in Dynafleet te integreren.

Nascholing code 95 Volvo Trucks

Mentortraining Fuel Coaching

Wist u dat we sinds kort ook een Mentortraining Fuel Coaching aanbieden? Met deze training leert u alles over hoe u chauffeurs kunt blijven monitoren en motiveren zodat zij hun zuinige rijstijl op de lange termijn behouden.

Ontdek meer over de mentortraining >