Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Dynafleet

Beslissen op basis van de juiste gegevens: daar gaat het om bij Dynafleet. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw chauffeurs, trucks en bedrijfsmiddelen zien, compleet met uitgebreide gegevens voor planning en analyse. En Dynafleet geeft duidelijk aan welke gebieden aandacht nodig hebben. Klaar om aan de slag te gaan?

Dynafleet-services
 

Een reeks Dynafleet-services kan in elke combinatie worden geactiveerd. Elke service is beschikbaar tegen een vast maandbedrag, met inbegrip van internationale communicatieroaming. En is op elk apparaat toegankelijk via Volvo Connect, de interface voor al uw digitale services.

Systeemintegratie

Voor extra flexibiliteit kunt u de services Volvo Connect en Dynafleet integreren in uw bestaande IT-infrastructuur. Dit houdt in dat u met uw wagenparkgegevens andere toepassingen zoals planning en salarisadministratie kunt verbeteren, zodat de efficiency van uw wagenparkbeheer toeneemt.

Company Card Hosting

Vraag uw plaatselijke dealer om uw bedrijfskaart online te beheren. Het is een veilige manier om tachograafgegevens op te slaan en op afstand te downloaden, zodat u de chauffeursactiviteiten gemakkelijk kunt volgen, overeenkomstig de voorgeschreven wetgeving.

Meer weten over Dynafleet? Neem contact op met:

Koen Bogaerts
Transport Solutions

Heeft u vragen over Dynafleet en de verschillende services die we aanbieden (zoals Company Card Hosting)? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag verder.

E-mail: koen.bogaerts@volvo.com

Tel: +31 8888 23 151