Trucks

Dynafleet

Beslissen op basis van de juiste gegevens: daar gaat het om bij Dynafleet. Op elk gewenst moment kunt u de exacte locatie en status van uw chauffeurs, trucks en bedrijfsmiddelen zien, compleet met uitgebreide gegevens voor planning en analyse. En Dynafleet geeft duidelijk aan welke gebieden aandacht nodig hebben. Klaar om aan de slag te gaan?

Dynafleet-services
 

Een reeks Dynafleet-services kan in elke combinatie worden geactiveerd. Elke service is beschikbaar tegen een vast maandbedrag, met inbegrip van internationale communicatieroaming. En is op elk apparaat toegankelijk via Volvo Connect, de interface voor al uw digitale services.

Fuel & Environment

Met deze service volgt u eenvoudig het brandstofverbruik gedurende langere tijd en kunt u zien waar kan worden bespaard. Overzichtelijke rapporten geven u een duidelijk overzicht van onder andere brandstofverbruik, rijafstand en emissieniveaus.

Safety

Door chauffeurs te coachen kunnen ongevallen worden voorkomen. Maar hoe coach je chauffeurs als je niet weet waar iemands verbeterpunten liggen? Inzicht in de rijstijl van chauffeurs en de ingrepen van veiligheidssystemen helpt u bij het gerichter coachen.

Actie: gratis t/m 31 maart 2022.

Driver Times

Zie welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht. Ontvang proactief waarschuwingen om te voorkomen dat u de wet overtreedt. En beperk administratietijd door tachograafgegevens automatisch te downloaden.

Positioning

Het volgen van uw voertuigen was nog nooit zo eenvoudig. Deze service biedt gegevens over de positie van de truck, gedetailleerde informatie over de chauffeur, de snelheid van de truck, de lading en het type voertuig.

Volvo Connect App

Met de gratis mobiele app Volvo Connect kunt u de Dynafleet-services op uw smartphone of tablet bekijken. Toegang tot krachtige analysetools, gegevens over bedrijfsmiddelen en chauffeurstijden, meerdere wagenparken beheren en berichten versturen: allemaal via één intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard.

Voertuigstatus

Via deze service kan de wagenparkbeheerder waarschuwingen en alarmlampjes zien op het dashboard van het voertuig. Dit laat precies zien waar en wanneer een probleem zich voordoet. Ook ziet u gegevens over kilometerstand, motoruren en meer. Een handige manier om de beschikbaarheid van trucks te beheren.

Company Card Hosting

Vraag uw plaatselijke dealer om uw bedrijfskaart online te beheren. Het is een veilige manier om tachograafgegevens op te slaan en op afstand te downloaden, zodat u de chauffeursactiviteiten gemakkelijk kunt volgen, overeenkomstig de voorgeschreven wetgeving.

Systeemintegratie

Voor extra flexibiliteit kunt u de services Volvo Connect en Dynafleet integreren in uw bestaande IT-infrastructuur. Dit houdt in dat u met uw wagenparkgegevens andere toepassingen zoals planning en salarisadministratie kunt verbeteren, zodat de efficiency van uw wagenparkbeheer toeneemt.