Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Prestaties en efficiency in de gaten houden met de service Fuel & Environment

Kosten en voetafdruk

Fuel & Environment

Met de service Dynafleet Fuel & Environment kunt u de prestaties van uw trucks en de efficiency van uw chauffeurs gemakkelijk volgen. Creëer in luttele seconden op basis van tal van parameters rapporten en ontdek waarom de ene chauffeur meer brandstof verbruikt dan een andere.. Deze snelle en nauwkeurige service helpt u om potentiële besparingen vast te stellen die uw resultaten verbeteren en bovendien uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Wie is uw beste chauffeur?

Met de Score voor brandstofverbruik ziet u het brandstofverbruik van uw chauffeurs en hun voertuigen. De score toont op een schaal van 0 tot 100 aan hoe de chauffeur presteert binnen vier sleutelgebieden: gebruik van motor en versnellingsbak, anticiperen en remmen, snelheidsaanpassing en stilstand.

Met Fuel & Environment kunnen chauffeurs zelf hun rijtechnieken controleren en aanpassen wanneer ze onderweg zijn. Zo kunnen ze hun brandstofverbruik met wel 5% verlagen.

Code 95-chauffeurstrainingen

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken. Ontdek hoe onze Code 95-chauffeurstrainingen u kunnen helpen bij het doorvoeren van de juiste veranderingen. Veranderingen waarmee u brandstof en geld bespaart en levens spaart.

Laat uw bedrijf groeien

Door het verbeteren van het brandstofverbruik verkleint u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk. Nauwkeurig gedocumenteerde emissiewaarden kunnen u helpen om milieubewuste klanten te vinden en aan u binden. Emissierapporten kunnen eenvoudig worden opgesteld en automatisch naar uw klanten worden verzonden als ze deze nodig hebben. Rapporten over brandstofverbruik en de impact op het milieu zijn beschikbaar voor trucks op diesel en trucks op LNG.

Dynafleet Fuel and Environment makes it easier to monitor the performance of trucks and drivers.

Driver Coaching

Geef uw chauffeurs het advies dat ze nodig hebben om hun rijtechniek te optimaliseren. Zelfs terwijl ze onderweg zijn. Driver Coaching is een functie in de cabine die tijdens de rit continu analyses levert. Het is een snel reagerend hulpmiddel van onschatbare waarde, bedoeld om uw resultaat te verbeteren. 

Belangrijkste voordelen

  • Bekijk brandstofverbruik, gereden afstand, uitstootniveaus en meer
  • Analyseer de prestaties op het gebied van brandstofverbruik van elke chauffeur
  • Overzichtelijke rapporten wijzen op gebieden waar kostenbesparingen mogelijk zijn en ondersteunen consistente besparingen op de lange termijn
  • Een waarschuwingssysteem waarschuwt u bij opvallende verschillen in het brandstofniveau en mogelijke diefstal van brandstof
  • Rapporten over uitstootniveaus kunnen automatisch naar milieubewuste klanten worden verzonden
  • Rapporten zijn beschikbaar voor trucks op diesel en trucks op LNG.

Meer weten over Dynafleet? Neem contact op met:

Koen Bogaerts
Transport Solutions

Heeft u vragen over Dynafleet en de verschillende services die we aanbieden (zoals Company Card Hosting)? Neem vrijblijvend contact op mij op. Ik help u graag verder.

E-mail: koen.bogaerts@volvo.com

Tel: +31 8888 23 151

Meer weten over Dynafleet? Neem contact op met Koen Bogaerts, Transport Solutions Volvo Trucks Nederland.