Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Eenvoudig bij te houden

Driver Times

Haal meer uit uw beschikbare werkuren. Met Dynafleet Driver Times ziet u welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht, welke chauffeur moet pauzeren of voor wie zijn werkdag erop zit. Met deze gegevens binnen handbereik kunt u uw inkomsten met dezelfde truckcapaciteit verhogen.

Chauffeursgegevens voor een probleemloze planning

Er hoeft minder tijd te worden besteed aan de planning en de administratie. Voor een efficiënte transportplanning geeft Dynafleet meteen aan hoeveel tijd elke chauffeur op basis van de Europese rijtijdenwet beschikbaar is voor nieuwe opdrachten. Details over het rijden en rusten zijn handig voor het factureren en berekenen van het chauffeursloon.

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Met Dynafleet Driver Times kunt u vanuit het kantoor snel en efficiënt tachograafgegevens downloaden, ongeacht waar de truck en de chauffeur zich bevinden. Zo kunt u uw gegevens eenvoudig up-to-date houden. 20 minuten durende handmatige downloads behoren daarmee tot het verleden.

Company Card Hosting

Bij Volvo Trucks Nederland hebben we een nieuwe service ontwikkeld: het hosten van uw bedrijfskaart. Dat betekent dat wij uw bedrijfskaart 24/7 online houden.
 

Hoe werkt het op afstand downloaden?

Om op afstand de tachograaf te kunnen downloaden moet de bedrijfskaart verbonden zijn met het internet en moet het voertuig op contact staan. Met onze nieuwe service Company Card Hosting hoeft u zelf niets meer te doen. Wij houden uw bedrijfskaart 24/7 voor u online. In Dynafleet stellen we een automatisch schema in zodat de downloads altijd plaats kunnen vinden wanneer de truck op contact staat.


Wilt u meer informatie over Company Card Hosting? Neem contact op met Koen Bogaerts (koen.bogaerts@volvo.com, +31 8888 23 151).

Het wegvallen van 20 minuten per download van tachograafgegevens bij een wagenpark met 40 trucks levert een besparing van 13 uur per maand op. Dat is één maand extra per jaar die u productiever kunt besteden.

Eenvoudig. Duidelijk. En in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Voorschriften voor chauffeurstijden, werktijden, rusttijden beheren en meer. Dynafleet houdt alle chauffeursactiviteiten in de gaten door essentiële informatie op het scherm en in de rapporten met chauffeursactiviteiten weer te geven. Met Driver Times Support in de cabine kan de chauffeur gemakkelijker voldoen aan de rijtijdenwet.

Belangrijkste voordelen

  • Automatisch downloaden van gegevens uit het tachograafgeheugen en digitale chauffeurskaartgegevens. Alle gegevens worden in Dynafleet opgeslagen en zijn te allen tijde beschikbaar
  • De functie Driver Times Prognosis houdt continu de rij- en rusttijden in de gaten en waarschuwt de wagenparkmanager voordat er een overtreding gaat plaatsvinden.
  • Kan dienen als basis voor de facturering en berekening van het chauffeursloon
  • Hierdoor is de rijtijdenwet gemakkelijk te beheren en na te leven
  • Planning en administratieve taken worden vereenvoudigd

Heeft u vragen over Dynafleet en de verschillende services die we aanbieden?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag verder.

Koen Bogaerts

Accountmanager Dynafleet Services

Mail mij