Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Volledige ontzorging

company card hosting

Bij Volvo Trucks Nederland hebben we een nieuwe service ontwikkeld: het hosten van uw bedrijfskaart. Dat betekent dat wij uw bedrijfskaart 24/7 online houden.

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Met Dynafleet Driver Times kunt u vanuit het kantoor snel en efficiënt tachograafgegevens downloaden, ongeacht waar de truck en de chauffeur zich bevinden. Zo kunt u uw gegevens eenvoudig up-to-date houden. 20 minuten durende handmatige downloads behoren daarmee tot het verleden.

Hoe werkt het op afstand downloaden?

Om op afstand de tachograaf te kunnen downloaden moet de bedrijfskaart verbonden zijn met het internet en moet het voertuig op contact staan. Met onze nieuwe service Company Card Hosting hoeft u zelf niets meer te doen. Wij houden uw bedrijfskaart 24/7 voor u online. In Dynafleet stellen we een automatisch schema in zodat de downloads altijd plaats kunnen vinden wanneer de truck op contact staat.


Wilt u meer informatie over Company Card Hosting? Neem contact op met Koen Bogaerts (koen.bogaerts@volvo.com, +31 8888 23 151).

Het wegvallen van 20 minuten per download van tachograafgegevens bij een wagenpark met 40 trucks levert een besparing van 13 uur per maand op. Dat is één maand extra per jaar die u productiever kunt besteden.

Heeft u vragen over Dynafleet en de verschillende services die we aanbieden?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag verder.

Koen Bogaerts

Accountmanager Dynafleet Services

Contact mij