Trucks

Duidelijke communicatie

Messaging

Met Dynafleet Messaging kunnen uw kantoor en de chauffeurs op een snelle, eenvoudige en kostenefficiënte manier communiceren, waardoor dure misverstanden worden voorkomen. U kunt zoveel communiceren als u wilt. Er is geen limiet en er zijn geen roamingkosten.

In contact blijven

Via de berichtenfunctie kunt u altijd contact opnemen met de truck, ongeacht wie er op dat moment in rijdt. Het kantoor en de chauffeurs communiceren via tekstberichten die heel eenvoudig kunnen worden opgesteld en op het scherm in de truck worden weergegeven. Een draadloos toetsenbord helpt de chauffeurs voor de communicatie als de truck stilstaat. Zij kunnen de berichten lezen tijdens het rijden.

Integratie in andere systemen

De service Messaging integreert naadloos met uw bestel- of factureringssystemen. Op deze manier kan alle essentiële informatie op hetzelfde scherm worden behandeld. Dit zorgt voor een grotere algehele controle en maakt het gemakkelijker voor de chauffeur doordat zijn werkorders duidelijk op het scherm in de truck worden weergegeven.

De mogelijkheden van uw scherm

Het scherm in uw truck biedt veel meer mogelijkheden dan alleen het versturen en ontvangen van tekstberichten. Automatische meldingen over rij- en rusttijden, instructies voor chauffeurs en navigatie kunnen stress verminderen en de productiviteit van de chauffeur verhogen.

Belangrijkste voordelen

  • Met chauffeurs communiceren via tekstberichten in Dynafleet, sms of e-mail
  • Snelle berichten. Hierdoor is de chauffeur beter geïnformeerd om de juiste beslissingen te nemen
  • Kostenefficiënte communicatie met het gehele wagenpark
  • Bestemmingsberichten ontvangen voor het navigatiesysteem. Geschatte aankomsttijd voor de wagenparkbeheerder weergeven in Dynafleet