Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Dynafleet Vehicle Status.

Controle over uw wagenpark

Vehicle Status

Krijg volledige controle over de status van de voertuigen in uw wagenpark. Met de service Dynafleet Vehicle Status kunt u een overzicht en details weergeven van de conditie van uw trucks waar ze zich ook bevinden. Dit vereenvoudigt het voertuigmanagement, zowel op de korte als op de lange termijn, en u heeft controle over de uptime.

Dynafleet collects and compiles warnings and alarms from your trucks.

Overzicht van het wagenpark

Dynafleet verzamelt informatie en compileert waarschuwingen en alarmen van het dashboard van uw trucks. Het overzicht Vehicle Status geeft het aantal waarschuwingen en alarmen in uw wagenpark aan. Ook is er een optie om meer details weer te geven over afzonderlijke voertuigen.

Get detailed information about the status on vehicle level.

Informatie op het dashboard

Zoom in op de waarschuwingen en alarmen over de operationele gegevens, dit kan per truck tot op dashboardniveau. U krijgt gedetailleerde info over waarschuwingen zoals lichten die niet werken, brandstofniveau, versleten remblokken en oliedruk. Alle gebeurtenissen worden vastgelegd, inclusief het tijdstip van de gebeurtenis, de plaats, gegevens van de chauffeur en de motoruren. Zo kan een nauwkeurige analyse worden gemaakt.

Belangrijkste voordelen

  • Waarschuwingen en alarmen op het dashboard van de voertuigen in uw wagenpark.
  • Informatie op het dashboard zoals defecte lampen, te lage oliedruk, versleten remblokken enzovoort.
  • Alle Vehicle Status-gebeurtenissen bevat het tijdstip van de gebeurtenis, plaats, naam van chauffeur, kilometerteller en motoruren.
  • Meldingen van Vehicle Status-gebeurtenissen in real-time.

Meer weten over Dynafleet? Neem contact op met:

Koen Bogaerts
Transport Solutions

Heeft u vragen over Dynafleet en de verschillende services die we aanbieden (zoals Company Card Hosting)? Neem vrijblijvend contact op mij op. Ik help u graag verder.

E-mail: koen.bogaerts@volvo.com

Tel: +31 8888 23 151

Meer weten over Dynafleet? Neem contact op met Koen Bogaerts, Transport Solutions Volvo Trucks Nederland.