We staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

Laat ons het lastige werk doen

Uw persoonlijke Fuel Advisor doet het echte werk voor u. Hij analyseert de rijtechnieken en geeft aan waar het rijgedrag kan worden verbeterd en aanzienlijke winsten kunnen worden behaald. U ontvangt regelmatig advies via e-mail, waardoor u in real-time betere operationele beslissingen kunt nemen.

Geeft aan waar de besparingen liggen

Hoeveel kunt u besparen?

Een truck die 140.000 km per jaar rijdt, kan met de ondersteuning van Fuel Advice € 2500 aan brandstofkosten besparen. Met een maandelijks bedrag van € 20 per truck is uw geld dus goed besteed.

De Toolbox via internet

Aanvullende ondersteuning

Fuel Advice biedt verder toegang tot de Toolbox: een hulpmiddel via internet dat inspiratie biedt voor duurzame besparingen. De Toolbox bevat richtlijnen voor het motiveren van chauffeurs, adviezen voor het behalen van uw doelen en functies om uw resultaten te delen. Ook krijgt u onderzoeksresultaten over de nieuwste technieken voor brandstofbesparing.

Mentortraining Fuel Coaching

Mentortraining Fuel Coaching

Wist u dat we sinds kort ook een Mentortraining Fuel Coaching aanbieden? Met deze training leert u alles over hoe u chauffeurs kunt blijven monitoren en motiveren zodat zij hun zuinige rijstijl op de lange termijn behouden.

Ontdek meer over de mentortraining >

VT

Klaar om te besparen?

Met Dynafleet in uw truck kunt u direct aan de slag. Zo nodig kan Dynafleet ook achteraf worden ingebouwd. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer om te gaan besparen.

Vind de dichtstbijzijnde dealer