Trucks

Al uw gegevens in één interface

Volvo Connect

Rijdt u met uw eigen truck of beheert u een wagenpark? Er is nu een centrale interface voor alle essentiële aspecten van uw bedrijf. Op één plek. Met één keer inloggen, in één overzicht. Volvo Connect is de nieuwe interface voor uw digitale services. Het is als het ware een digitaal startpunt om uw transportonderneming nog winstgevender te maken. Volvo Connect vervangt hiermee onder andere Dynafleet Online.

Onze missie: u op de weg houden

Hoe Volvo Connect u kan helpen

Vergroot uw beschikbaarheid

U krijgt meer controle en gemoedsrust doordat u weet dat uw trucks in goede conditie zijn en beschikbaar voor werk. Volvo Connect geeft u toegang tot een reeks services die uw inzetbaarheid vergroten. Bijvoorbeeld: Verkrijg een overzicht van de status van al uw bedrijfsmiddelen, waaronder waarschuwingen en meldingen. Bekijk alle bezoeken aan de werkplaats die u heeft gepland en geboekt. Maak eenvoudig melding van problemen die samenhangen met uw bedrijfsmiddelen. En meer.

Vergroot uw productiviteit

U ontvangt relevante informatie zodat uw bedrijf een koppositie kan blijven innemen. Volvo Connect omvat wagenparkbeheerservices zoals Dynafleet Positioning, waarmee u in realtime een overzicht krijgt van de positie en status van elke truck, zodat u gemakkelijk uw trucks en transportgerelateerde bedrijfsmiddelen kunt volgen.

Verbeter uw prestaties

Bekijk het grote geheel in detail, voor een probleemloos, centraal gecoördineerd en productief bedrijf. Volvo Connect geeft toegang tot prestatieverhogende services zoals Dynafleet Fuel and Environment waarmee u het brandstofverbruik over een langere periode gemakkelijk kunt volgen en chauffeurs kunt begeleiden zodat ze meer brandstof besparen.

Alle belangrijke informatie in één weergave

Uw trucks, activiteiten en inzichten: alles in één digitale interface. Met dit overzicht in Volvo Connect bespaart u tijd, voorkomt u problemen en krijgt u duidelijker inzicht in wat belangrijk is. Handig voor voorbereiding, planning en continue verbetering. Breng de beschikbaarheid van uw truck, de efficiëntie en de productiviteit op een hoger niveau.

Met de overzichtelijke intuïtieve interface vindt u eenvoudig wat u zoekt. Zodra u inlogt, krijgt u een overzicht van de informatie en diensten die voor u het belangrijkst zijn. En u kunt meer gedetailleerde gegevens bekijken met slechts enkele klikken. Volvo Connect is flexibel en aanpasbaar, en kan worden afgestemd op uw behoeften en voorkeuren. U heeft het allemaal in eigen hand.

Dit is Volvo Connect

Klantenportal

Beschouw Volvo Connect als een controlecentrum voor uw organisatie. In de klantenportal kunt u alle mogelijkheden van de services ervaren. Gebruikers krijgen toegang op basis van functie, zodat iedereen baat heeft bij deze nieuwe interface, van truckeigenaren en wagenparkmanagers, tot chauffeurs, distributeurs en beheerders. Een persoonlijk dashboard geeft een overzicht van de gegevens en services die voor elk persoon het meest relevant zijn. Elke dag makkelijker, slimmer en soepeler laten verlopen: voor iedereen.

Volvo Connect App

De kracht van Volvo Connect binnen handbereik. Toegang tot krachtige analysetools, gegevens over bedrijfsmiddelen en chauffeurstijden, meerdere wagenparken beheren en berichten versturen: allemaal via één intuïtief en gebruiksvriendelijk dashboard.

Marketplace

Via Marketplace krijgt u eenvoudig toegang tot de Digital Services Store. Hier vindt u digitale services van Volvo Trucks en geselecteerde partners. Vanuit de marktplaats kunt u rechtstreeks services bestellen en activeren. En dit zullen er steeds meer worden.

Ontwikkelaarsportal

Met de ontwikkelaarsportal blijft Volvo Connect zichzelf in de toekomst verbeteren. Hier verwelkomen we nieuwe en innovatieve services die zijn ontwikkeld door geselecteerde gespecialiseerde partners en anderen.

Groeit met u mee

Ontwikkel uw bedrijf met een dynamische interface die met u meegroeit. Met Volvo Connect beschikt u nu al over belangrijke services die uw bedrijf efficiënter maken en helpen ontwikkelen. En dit is nog maar het begin. We zullen doorlopend nieuwe digitale services blijven toevoegen, waarmee u nog verder aan de toekomst van uw bedrijf kunt bouwen.

Hulp nodig bij het gebruik van Volvo Connect?

Heeft u vragen over Volvo Connect?

De beste manier om te zien wat Volvo Connect inhoudt, is door het zelf te ervaren. Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.