Volvo Trucks

NEDERLAND

×
Gereviseerde Volvo-remklauw

Tien centimeter kan een wereld van verschil zijn

Gereviseerde Volvo-remklauw

De gereviseerde Volvo-remklauw zorgt voor een veilige afstand en levert de prestaties en betrouwbaarheid die u verwacht van een Volvo-truck. De toleranties zijn tot op de millimeter afgestemd en de remklauw past op alle voertuigen die zijn gebouwd vanaf 2006.

We reviseren onderdelen zodat u nooit concessies hoeft te doen. Daarom zijn Volvo-ruilonderdelen, waaronder remklauwen, voorzien van een internationale garantie voor twee jaar.

 

Een compleet gereviseerde remklauw

Een compleet gereviseerde remklauw

U kunt nu een compleet gereviseerde Volvo-remklauw kopen voor trucks die zijn gefabriceerd vanaf 2006. Door te kiezen voor gereviseerde remklauwen behoudt u de integriteit van uw remsysteem en beperkt u toekomstige onderhouds- en reparatiekosten tot een minimum. Alles werkt in feite hetzelfde als toen uw truck oorspronkelijk de fabriek verliet.

 

Twee jaar garantie voor gemonteerde onderdelen

Wanneer u kiest voor een compleet gereviseerde remklauw van Volvo-ruilonderdelen die is gemonteerd door een van onze zeer deskundige werkplaatsmonteurs, bieden we dezelfde garantie als voor een nieuw onderdeel. De toegang tot een internationaal servicenetwerk betekent ook dat ongeacht waar u zich ter wereld bevindt, uw garantie altijd van kracht is door de internationale dekking.

Twee jaar garantie voor gemonteerde onderdelen
De beschikbaarheid maximaliseren

De beschikbaarheid maximaliseren

Waarom tijd verspillen aan het repareren van een remklauw, terwijl u gemakkelijk een complete set kunt vervangen? Volvo-ruilonderdelen zijn compleet gereviseerd en de geleverde prestaties, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn gelijkwaardig aan of beter dan de originele niveaus. Het proces is heel eenvoudig. U retourneert uw versleten onderdeel en koopt in plaats daarvan een compleet Volvo-ruilonderdeel. Het versleten onderdeel wordt geïnspecteerd en, indien goedgekeurd, gereviseerd. Daarna slaan we het onderdeel op in ons magazijnnetwerk tot een andere klant er behoefte aan heeft.

Concurrerende prijs

Concurrerende prijs

Gereviseerde onderdelen zijn concurrerend geprijsd omdat we rekening houden met uw totale eigendomskosten. We willen dat u het gevoel heeft dat u uw Volvo-truck voordelig kunt onderhouden, zonder in te leveren op het gebied van kwaliteit, prestaties of betrouwbaarheid. Gereviseerde onderdelen zorgen dat uw Volvo een Volvo blijft.

Veiligheid en prestaties van Volvo

Als het gaat om het voorkomen van een ongeluk, is veiligheid te meten in centimeters. Daarom levert de remtechnologie van Volvo Trucks een zeer hoge mate van veiligheid. Dit is een geïntegreerd onderdeel van het merk Volvo. Een betere stabiliteit, kortere remweg en verbeterde wegligging kunnen alleen worden bereikt wanneer het remsysteem perfect functioneert. Gereviseerde onderdelen zorgen ervoor dat het systeem deze status behoudt. Indien nodig werken we het onderdeel bij met de nieuwste technologie, zodat de veiligheids- en prestatieniveaus die u van Volvo Trucks verwacht, gewaarborgd zijn.

Veiligheid en prestaties van Volvo
Zorg voor het milieu

Zorg voor het milieu

Door het reviseren van versleten onderdelen kan Volvo voordelige ruilonderdelen leveren van hoge kwaliteit. Hierbij wordt het gebruik van grondstoffen tot 85% verminderd, wat milieuwinst voor ons allemaal oplevert. Allemaal in overeenstemming met de kernwaarden van Volvo: kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

Doe geen concessies aan de veiligheid

Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer voor het opvragen van de kosten van montage van een originele, gereviseerde remklauw.