Individueel aangepast onderhoud met een persoonlijk tintje

Afgestemd op uw truck

Zeer zware werkomstandigheden betekenen meer slijtage. Weinig kilometers betekenen minder onderhoud. Dus wat prima past bij de ene truck, hoeft niet altijd geschikt te zijn voor die van u. Door goed te kijken naar uw behoeften, gebruik en bedrijf ontwikkelen we een individueel onderhoudsschema waarmee uw truck gegarandeerd het onderhoud krijgt dat de truck nodig heeft; niet meer, niet minder.

Het Gold Contract

Een grote zorg minder

Met een onderhoudsschema weet u de tijden en reparaties van tevoren. Een servicecontract gaat een stap verder. Onze servicecontracten Blue, Silver en Gold dekken alles van preventief onderhoud tot complete truckreparaties, waardoor u complete controle over de kosten krijgt. En het Volvo Gold Contract voor uw Volvo FM of Volvo FH biedt u maar liefst 100% beschikbaarheid.

Bekijk alle voordelen van het Volvo Gold Contract

Onderhoudsplanning – zo werkt het

Stap 1: Wij specificeren
Uw gratis gesprek over onderhoudsplanning begint met het invoeren van de exacte specificaties van uw truck, het gebruik en het aantal kilometers per jaar. Ook details over uw bedrijf worden in ons systeem ingevoerd. 

Stap 2: Wij identificeren
Nadat we hebben getest hoe verschillende onderhoudsintervallen van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van uw truck, bepalen we het meest geschikte onderhoudsniveau.

Stap 3: Wij plannen
We gebruiken uw gegevens voor het opstellen van een individueel onderhoudsschema waarin is vastgelegd wanneer uw truck een onderhoudsbeurt nodig heeft en waar precies op moet worden gelet. U weet dus altijd wat u kunt verwachten.

Stap 4: Wij onderhouden
Wanneer het bijna tijd is voor een geplande onderhoudsbeurt, nemen we ruim van tevoren contact met u op om de planning van uw wagenpark eenvoudiger te maken. 

Stap 5: Wij optimaliseren
Telkens wanneer uw truck in de werkplaats is, kijken we kritisch naar de behoefte van de truck en passen we uw schema aan. Op die manier profiteert u altijd optimaal van uw truck of wagenpark.

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Laten we samen een plan maken

Uw Volvo Trucks-dealer zorgt voor uw gratis onderhoudsschema en beantwoordt al uw vragen over onderhoud.

Vind de dichtstbijzijnde dealer