Trucks

Meer weten over het Volvo Uptime Care Contract?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze service-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

We komen graag met u in contact om u verder te informeren over het Volvo Uptime Care Contract en onze services in het algemeen. Dit gesprek is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. U bent uiteraard nergens toe verplicht.

Volvo Uptime Care
Een serviceplan gebaseerd op het daadwerkelijke gebruik van uw truck
    Connected Service Planning
Meer informatie
Stilstand is absoluut niet wenselijk. Daar kunnen grote claims uit voortkomen. Bovendien brengt het veel onnodig werk met zich mee. Het grote voordeel dat Volvo Trucks biedt, is dat het een betrouwbare partner is. We zijn daardoor altijd zeker dat een truck zonder problemen van A naar B komt.
We hebben voor alle trucks een onderhoudscontract afgesloten, zodat we daar zelf geen omkijken naar hebben. Ook hebben we gekozen voor Real Time Monitoring.
Ik heb de komende jaren geen omkijken naar service en onderhoud dankzij het Volvo-servicecontract. Daarnaast kunnen we het onderhoudsschema optimaliseren en dit voorkomt ongeplande stilstand en zorgt voor maximale uptime.