Onderdelen die harder werken

Originele Volvo-onderdelen bieden niet alleen gegarandeerde kwaliteit. Ze zijn ontworpen volgens onze specificaties en vervaardigd volgens onze strenge eisen. Ze zijn bovendien grondig getest. Ze passen perfect. En ze bieden u de gemoedsrust die u verdient. 

2 jaar garantie op originele Volvo Trucks-onderdelen

2 jaar garantie op originele Volvo Trucks-onderdelen

Uw truck op de weg houden. Daar gaat het om. Originele Volvo Trucks-onderdelen zijn cruciaal om stilstand te beperken en uw winst te optimaliseren. Ze zijn ontworpen om perfect te passen en te functioneren in de vrachtwagens van Volvo Trucks.

Aangezien we uw transportoplossing zo compleet mogelijk willen maken, bieden we u nu 2 jaar garantie op alle originele Volvo Trucks-onderdelen die vanaf 1 januari 2018 gemonteerd worden bij uw geautoriseerde Volvo Trucks-dealer. Deze garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende technische gevolgschade. Zie het als een garantie op uw business.

De vervangende onderdelen waarom u zit te springen, zijn nooit ver weg

Nooit ver weg

Het juiste onderdeel, op de juiste plek, op het juiste moment. Met een wereldwijd netwerk van werkplaatsen in 140 landen zijn de onderdelen en services die u weer op weg helpen nooit ver weg. Onze geavanceerde logistieke systemen zorgen ervoor dat u gegarandeerd vindt wat u nodig heeft en dat het onderdeel wordt afgeleverd met de efficiency die u van Volvo mag verwachten.

Uw beschikbaarheid is onze prioriteit

Onze 15-jarige productiebelofte

In welke Volvo-truck u ook rijdt of wanneer u deze ook heeft gekocht, de beschikbaarheid van uw truck staat voor ons voorop. Daarom blijven we alle vitale onderdelen voor de truck produceren en leveren gedurende ten minste 15 jaar nadat het model uit de productie is genomen.

De vereiste onderdelen vinden - uit een selectie van meer dan 100.000

Vind het perfecte onderdeel

We vervaardigen en leveren meer dan 100.000 originele Volvo-onderdelen. In onze onderdelencatalogus vindt u eenvoudig wat u zoekt.

Blader door de onderdelenbrochure

Volvo-ruilonderdelen

Volvo-ruilonderdelen zijn originele Volvo-onderdelen die volledig zijn gereviseerd en worden aangeboden voor een scherpe prijs. Voor een ruilonderdeel gelden precies dezelfde kwaliteitsnormen als voor een gloednieuw onderdeel. En dezelfde garantievoorwaarden.

Ons assortiment ruilonderdelen is een van de meest uitgebreide op de markt. U vindt er alles: van luchtcompressors, regeleenheden en koppelingssets, tot motoren, versnellingsbakken, turbocompressors en tachografen; voor een aantrekkelijke prijs en met een kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

VT

Profiteer van 2 jaar garantie

Originele Volvo-onderdelen, een uitstekende service en monteurs die het in één keer goed doen. Het begint allemaal bij uw lokale Volvo Trucks-dealer.

Vind de dichtstbijzijnde dealer