Volvo Trucks-oplossingen voor stadsdistributie

Stadsdistributie

U vervoert goederen in intensief stadsverkeer en volle straten. U heeft een wendbare truck nodig waarmee u gemakkelijk kunt manoeuvreren in nauwe ruimtes, een cabine met een lage instap en een uitstekend zichtveld (o.a. door een lage uitsnede van de ramen). U bent hierbij op zoek naar een zo gunstig mogelijke Total Cost of Ownership (TCO) en een manier om aan de steeds strengere eisen van verladers en overheden te voldoen (bijvoorbeeld d.m.v. een elektrische truck). Bekijk hieronder onze aanbevelingen voor stadsdistributie. We adviseren u daarnaast graag in een persoonlijk gesprek over de beste transportoplossing voor uw behoeften.

Overweegt u de aanschaf van een elektrische truck?

De Volvo FL en FE Electric zijn 100% elektrische vrachtwagens en bij uitstek geschikt voor stedelijke distributie en andere stadstaken.

De Volvo FL en FE Electric zijn 100% elektrische vrachtwagens en bij uitstek geschikt voor stedelijke distributie en andere stadstaken.

De focus van Volvo Trucks op duurzaamheid en veiligheid was zeker een pre. De Volvo FL-trucks liggen stevig op de weg en sturen strak, de chauffeurs voelen zich er prettig bij. Bovendien staat de service goed bekend.

Wim van der Sluis

Hoofd distributie Moderna Textielservice

Distributie

Services die bij u passen

Maak kennis met onze reeks services en wat die kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Meer over Volvo Truck-services