Volvo Trucks-oplossingen voor afval- en recyclingtransporten

Afvalinzameling en openbare dienstverlening

In de afvalinzameling en openbare dienstverlening heeft u veel korte stops, stapt u vaak in en uit, en vinden er veel activiteiten rondom het voertuig plaats. U zoekt daarom een truck met een lage instap en een goed zichtveld (o.a. door een lage uitsnede van de ramen). Ook dienen er tal van verschillende integratiemogelijkheden m.b.t. de opbouw (hardware) te zijn, om aan uw specifieke wensen te voldoen. Vanwege de steeds strengere milieu-eisen zoekt u daarnaast naar een manier om de uitstoot van uw transporttaken te minimaliseren. Eén van de manieren om dit te realiseren is de aanschaf van een elektrische truck voor afvalinzameling.

Bekijk hieronder onze aanbevolen trucks voor afvalinzameling en openbare dienstverlening. We adviseren u daarnaast graag in een persoonlijk gesprek over de beste transportoplossing voor uw behoeften.

Overweegt u de aanschaf van een elektrische truck?

De Volvo FE Electric is een 100% elektrische vrachtwagens en bij uitstek geschikt voor stedelijke taken zoals afvalinzameling.

De Volvo FE Electric is een 100% elektrische vrachtwagens en bij uitstek geschikt voor stedelijke taken zoals afvalinzameling.

Er is ons een totaalconcept geleverd, één merk voor het complete chassis. Onze trucks worden in ons werk zwaar belast en moeten daarbij veel steken, sturen en remmen; dat vraagt grote technische betrouwbaarheid van de truck als geheel.

Mark Knol

Operationeel bedrijfsleider Putman Afvalinzameling en Logistiek

Afval- en recyclingtransporten

Services die bij u passen

Maak kennis met onze reeks services en wat die kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Meer over Volvo Truck-services