Trucks

ALLE TRUCKS. VOLLEDIG ELEKTRISCH

Speciaal gebouwde elektrische trucks. Naar nul emissies

Elektromobiliteit binnen handbereik. 

De overgang naar elektromobiliteit lijkt misschien een grote stap. We zijn er om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen: van het bepalen van de juiste truck tot het wegnemen van eventuele problemen die u voorziet bij opladen, de actieradius en het waarborgen van leveringen. Of u regionale transporten verzorgt of in de stad, wij kunnen altijd een elektrische transportoplossing bieden zonder uitlaatemissies. Ook wanneer dit speciale opbouw vereist. We zijn uw belangrijkste aanspreekpunt. Een betrouwbare partner die vastbesloten is uw transitie tot een succes te maken, en de nodige CO2-reducties te realiseren. 

  • Jarenlange praktijkervaring op het gebied van elektromobiliteit.
  • Eén contactpunt voor al uw behoeften op het gebied van elektromobiliteit.
  • Flexibele en betrouwbare trucks met Volvo-financiering 
  • Advies voor de beste oplaadconfiguratie voor uw omstandigheden
  • Routeplanning en een forse inzet op uptime
  • Digitaal wagenparkbeheer en milieurapporten
We zijn enorm trots dat we als een van de eersten in Nederland een Volvo FM Electric in gebruik kunnen nemen.
We gaan veel leren over de impact van elektrisch rijden op langere en zwaardere inzet, om ons goed te kunnen voorbereiden op het opschalen van zwaar elektrisch transport in de toekomst.
De ingebruikname van de Volvo FM Electric is een nieuwe mijlpaal.

De complete reeks. Helemaal klaar. Elektrisch.

Volvo FH Electric. Silent power. Ready to rock.

Ga voor elektrisch in slechts vier stappen

1. Waarom kiezen voor elektrisch? Uw business case bepalen

Dit is hét moment om over te stappen op elektrisch vervoer. U kunt een voorsprong nemen op de concurrentie of voldoen aan de eisen van uw eigen klanten op het gebied van duurzaamheid. We helpen u bij het bepalen van uw business case op basis van uw activiteiten, doelen en ambities.

2. Vertel ons wat u zoekt

We helpen u bij het in kaart brengen van uw operationele vereisten en spelen in op variabelen zoals energieverbruik, laadvermogen, bedrijfsuren en mogelijke oplaadpunten. Vervolgens helpen we u dit om te zetten in transportoplossingen.

3. We bepalen samen een oplossing...

Op basis van de manier waarop u uw bedrijf runt, presenteren we een passende oplossing: van complete voertuigen, oplaadschema's en apparatuur tot services die uw actieradius maximaliseren en uw leveringen waarborgen. 

4. … om vervolgens te leveren!

Wij specificeren, bouwen en leveren uw complete truck met opbouw. We helpen u ook met oplaadschema's en apparatuur. Samen stellen we het ondersteunende kader op dat we hebben afgesproken, en dan is het tijd om de weg op te gaan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Vind de dichtstbijzijnde dealer

Veelgestelde vragen over elektromobiliteit