Trucks

Meer weten over elektrische trucks?

Heeft u de beslissing om over te stappen op elektrische trucks al genomen, of zit u gewoon nog met heel veel onbeantwoorde vragen? Vraag een vrijblijvende afspraak aan met onze electromobility-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

We komen graag met u in contact om u verder te informeren over elektrische trucks en en elektromobiliteit in het algemeen. Dit gesprek is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met u te bekijken hoe we een transportoplossing op maat aan u zouden kunnen leveren. Na het invullen van dit formulier neemt uw dichtstbijzijnde Volvo Trucks-specialist z.s.m. telefonisch of per e-mail contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. U bent uiteraard nergens toe verplicht.

Kom onder andere meer te weten over:
 

✔️ De mogelijkheden en uitdagingen van elektrisch rijden voor uw business

✔️ Zero emissies bij het uitvoeren van uw transporttaken

✔️ Het (continue) vermogen van elektrische trucks

✔️ Accucapaciteit

✔️ Actieradius

✔️ Volvo Trucks' battery configurator, voor het simuleren van uw routes en rijcycli

✔️ Laadinfrastructuur, oplaadmogelijkheden en oplaadtijd met wisselstroom (43 kW) en gelijkstroom (250 kW)

✔️ Uw mogelijkheden voor PTO's en opbouw

✔️ De Volvo FH, FM, FMX, FE en/of FL Electric (100% elektrisch, 100% Volvo)

✔️ Prijzen, verzekering, financiering én subsidiemogelijkheden

✔️ Overige vragen die u heeft m.b.t. elektrische trucks en elektromobiliteit

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

De actieradius is niet belemmerend.
De ervaringen zijn ronduit positief. De truck is betrouwbaar, draait volwaardig mee in onze dagelijkse logistieke operatie en chauffeurs zijn er heel tevreden over. De goede ervaringen met de eerste Volvo FL Electric waren een belangrijke reden om weer voor Volvo-trucks te kiezen.
De komende periode gaan we ongetwijfeld veel leren over de impact van elektrisch rijden op deze langere en zwaardere inzet, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het verder opschalen van zwaar elektrisch transport in de toekomst.