Trucks

Vrijblijvend, exclusief consult

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor elektrische vrachtwagens?

Overweegt u om over te stappen op een groen wagenpark met emissievrije, elektrische vrachtwagens, maar is het voor u onduidelijk van welke subsidieregeling u gebruik kunt maken? Of zit u gewoon nog met veel onbeantwoorde vragen? Begrijpelijk. De overstap naar een duurzaam wagenpark brengt veel vragen met zich mee, merken we bij veel van onze klanten. Waar moet u zoal rekening mee houden bij de aanschaf van een elektrische truck? Hoe ziet de Total Cost of Ownership (TCO) eruit? En hoe zit het met de financieringsmogelijkheden en verzekeringen? Om transportprofessionals zoals u te helpen bij de transitie naar CO2-neutraal transport, beantwoorden we al uw vragen graag geheel vrijblijvend in een persoonlijk, exclusief consult.

We adviseren u graag over alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Zo bent u straks goed voorbereid op een groene toekomst en het behouden van uw klanten. En geen zorgen: u zit met dit consult uiteraard nergens aan vast.

Na het invullen van het onderstaande formulier neemt onze subsidiespecialist Brenda Conev zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail (wanneer u geen telefoonnummer invult) contact met u op om een afspraak te plannen.

Kom onder andere meer te weten over:

✔️ De mogelijkheden en uitdagingen van elektrisch rijden voor uw business
✔️ Subsidieregelingen voor elektrische trucks
✔️ De impact van zero emissies bij het uitvoeren van uw transporttaken
✔️ Financieringsmogelijkheden, verzekeringen en servicecontracten
✔️ Volvo Trucks' Range & Route-simulator, voor het simuleren van uw routes en rijcycli
✔️ De Volvo FH Aero, FH, FM, FM Low Entry, FMX, FE en/of FL Electric: 100% elektrisch, 100% Volvo
✔️ Overige vragen die u heeft m.b.t. elektrische trucks en elektromobiliteit
✔️ Consult is 100% vrijblijvend