Trucks

Meer weten over de Volvo FE Electric?

Vraag een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan met onze electromobility-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

We komen graag met u in contact om u verder te informeren over de Volvo FE Electric en elektrisch rijden in het algemeen. Dit gesprek is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met u te bekijken hoe we een transportoplossing op maat aan u zouden kunnen leveren. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op om een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek in te plannen. U bent uiteraard nergens toe verplicht en kunt zich op ieder moment bedenken.

Enkele highlights en voordelen van de Volvo FE Electric:

✔️ 100% elektrisch, 100% Volvo

✔️ Zero emissies bij het uitvoeren van uw transporttaken

✔️ Prestaties: 360 kW (450 pk)

✔️ Continu vermogen: 300 kW

✔️ Accucapaciteit: 280-375 kWh, 3-4 accu's

✔️ Actieradius: tot 275 km

✔️ Oplaadtijd: 16,8 uur met wisselstroom (22 kW) en ​2,3 uur met gelijkstroom (150 kW)

✔️ Geschikt voor opbouw (elektrische PTO)

✔️ GCW: tot 27 ton

✔️ Alle overige voordelen van een Volvo FE op diesel, o.a. op het gebied van maatwerk en veiligheid

✔️ Doe nieuwe kennis op over de mogelijkheden en uitdagingen van elektrisch rijden

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

De Volvo FE Electric is speciaal uitgerust met een extra derde zitplaats. Daardoor kunnen we met deze truck ook trainingen verzorgen. Deze multifunctionele inzet gaat ervoor zorgen dat wij en al onze medewerkers ontzettend veel ervaring opdoen met het werken met een elektrische truck en zo worden klaargestoomd voor de toekomst.
Het rijden is rustiger en comfortabeler dan diesel, omdat een elektrische truck minder geluid produceert en veel minder (motor)trillingen heeft. Daarnaast trekken elektrische trucks in één vloeiende beweging op en dat maakt ze geschikt voor stop-en-go verkeer.
De actieradius van de Volvo FE Electric was voor ons een van de belangrijkste punten en het bereik van deze truck is voldoende om een volledige werkdag te kunnen rijden. We hebben ook een aantal dagen gebruik mogen maken van een demovoertuig. De algemene indruk was: rijdt soepel, ligt lekker op de weg en ook heel belangrijk: de opgegeven actieradius is betrouwbaar.