Trucks

Meer weten over de Volvo FH Electric?

Vraag een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan met onze electromobility-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

We komen graag met u in contact om u verder te informeren over de Volvo FH Electric en elektrisch rijden in het algemeen. Dit gesprek is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met u te bekijken hoe we een transportoplossing op maat aan u zouden kunnen leveren. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op om een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek in te plannen. U bent uiteraard nergens toe verplicht en kunt zich op ieder moment bedenken.

Enkele highlights en voordelen van de nieuwe Volvo FH Electric:
 

✔️ 100% elektrisch, 100% Volvo

✔️ Zero emissies bij het uitvoeren van uw transporttaken

✔️ Prestaties: tot 2400 Nm koppel en 490 kW (666 pk)

✔️ Continu vermogen: 490 kW

✔️ Accucapaciteit: 180-540 kWh, 2-6 accu's

✔️ Actieradius: tot 300 km

✔️ Oplaadtijd: 9,5 uur met wisselstroom (43 kW) en ​2,5 uur met gelijkstroom (250 kW)

✔️ Geschikt voor opbouw (drie PTO's)

✔️ GCW: tot 44 ton

✔️ Alle overige voordelen van een Volvo FH op diesel, o.a. op het gebied van comfort en veiligheid

✔️ Doe nieuwe kennis op over de mogelijkheden en uitdagingen van elektrisch rijden

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

Volvo was de eerste die een elektrische truck kon bieden voor ons type transport. Voor ons is het allemaal nieuw, dus dan heb je de kennis van zo'n partner echt nodig om al je vragen te beantwoorden.
Amazon wil zijn vloot koolstofvrij maken. Daarom is de opname van deze elektrische vrachtwagens van Volvo in ons wagenpark zo'n belangrijke mijlpaal.
Het zichtveld is erg goed en ook de rust in de cabine komt de veiligheid ten goede, vertellen onze chauffeurs. Deze rust zal met het lage aantal decibellen in een elektrische truck alleen nog maar toenemen.