Trucks

Meer weten over de Volvo FM Electric?

Vraag een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan met onze electromobility-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

We komen graag met u in contact om u verder te informeren over de Volvo FM Electric en elektrisch rijden in het algemeen. Dit gesprek is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met u te bekijken hoe we een transportoplossing op maat aan u zouden kunnen leveren. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op om een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek in te plannen. U bent uiteraard nergens toe verplicht en kunt zich op ieder moment bedenken.

Enkele highlights en voordelen van de nieuwe Volvo FM Electric:
 

✔️ 100% elektrisch, 100% Volvo

✔️ Zero emissies bij het uitvoeren van uw transporttaken

✔️ Prestaties: tot 2400 Nm koppel en 490 kW (666 pk)

✔️ Continu vermogen: 490 kW

✔️ Accucapaciteit: 180-540 kWh, 2-6 accu's

✔️ Actieradius: tot 300 km

✔️ Oplaadtijd: 9,5 uur met wisselstroom (43 kW) en ​2,5 uur met gelijkstroom (250 kW)

✔️ Geschikt voor opbouw (drie PTO's)

✔️ GCW: tot 44 ton

✔️ Alle overige voordelen van een Volvo FM op diesel, o.a. op het gebied van comfort en veiligheid

✔️ Doe nieuwe kennis op over de mogelijkheden en uitdagingen van elektrisch rijden

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

We willen onze CO2-footprint graag verkleinen. Nu Volvo Trucks een distributietruck in het zwaardere segment levert, maken we de stap. We hebben de eerste twee Volvo FM Electric 4x2-trekkers in gebruik genomen. De overige acht trucks worden de komende maanden geleverd.
Heineken heeft een sterke groene ambitie. Uiteraard ook wat betreft schoon transport. Ik ben blij dat we nu tankbier, het grootste gewicht aan bier dat we transporteren over de weg, nu ook duurzaam kunnen vervoeren met de Volvo FM Electric.
Wij rijden rondjes van 200 à 250 kilometer en de actieradius van de Volvo FM Electric is daarvoor ruim voldoende. Deze truck zetten we in op vaste trajecten, met relatief veel stops op korte afstanden. Zo kunnen we de energie die wordt teruggewonnen bij het remmen optimaal benutten.