Trucks

Meer weten over de Volvo FMX Electric?

Vraag een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan met onze electromobility-experts en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

We komen graag met u in contact om u verder te informeren over de Volvo FMX Electric en elektrisch rijden in het algemeen. Dit gesprek is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met u te bekijken hoe we een transportoplossing op maat aan u zouden kunnen leveren. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m. contact met u op om een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek in te plannen. U bent uiteraard nergens toe verplicht en kunt zich op ieder moment bedenken.

Enkele highlights en voordelen van de nieuwe Volvo FMX Electric:
 

✔️ 100% elektrisch, 100% Volvo

✔️ Zero emissies bij het uitvoeren van uw transporttaken

✔️ Prestaties: tot 2400 Nm koppel en 490 kW (666 pk)

✔️ Continu vermogen: 490 kW

✔️ Accucapaciteit: 180-540 kWh, 2-6 accu's

✔️ Actieradius: tot 300 km

✔️ Oplaadtijd: 9,5 uur met wisselstroom (43 kW) en ​2,5 uur met gelijkstroom (250 kW)

✔️ Geschikt voor opbouw (drie PTO's)

✔️ GCW: tot 44 ton

✔️ Alle overige voordelen van een Volvo FMX op diesel, o.a. op het gebied van maatwerk en veiligheid

✔️ Doe nieuwe kennis op over de mogelijkheden en uitdagingen van elektrisch rijden

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

Met de actieradius van de Volvo FMX Electric kunnen we een groot deel van het leveringsgebied bedienen. Dit maakt de inzet gelijk aan die van een truck op diesel. Dat was echt een voorwaarde voor ons.
De Volvo FMX Electric gaan we inzetten voor allerlei containerwerkzaamheden. We wilden een truck met voldoende capaciteit voor een volledige werkdag, zonder dat we tussentijds hoeven op te laden. Naar dit aspect hebben we heel specifiek gekeken en met een actieradius tot 300 kilometer scoort de Volvo FMX Electric zeer goed.
De FMX Electric gaan we breed inzetten. Het grote laadvermogen is voor ons erg belangrijk. Ook is de wendbaarheid zeer goed. Met een elektrische truck in deze configuratie kunnen we straks dezelfde werkzaamheden uitvoeren als met een dieseltruck, maar dan volledig elektrisch.