Trucks

Vervoer van meerdere personen

VOLVO TRUCKS' MANSCHAPPENCABINE

Bestaat uw bedrijf uit meer personen dan alleen de chauffeur en een bijrijder? De Volvo-manschappencabine biedt plaats aan maximaal negen personen. Ze kunnen allemaal snel en veilig instappen. Het chassis van de manschappencabine is helemaal voorbereid voor de opbouw. Laten we de truck van dichtbij bekijken.

 

Toegesneden op uw werk

Afhankelijk van uw behoeften kunt u een manschappencabine specificeren met verschillende stoelconfiguraties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zitplaatsen voor maximaal negen brandweerlieden in een brandweerwagen. Twee voorin, drie op de middelste rij en vier op de achterste rij. Als u wilt, kunt u de cabine uitrusten met een afzonderlijke standverwarming en airconditioning voor de bemanning.

Efficiënt en veilig

We weten hoe belangrijk het is om snel en veilig in en uit de cabine te stappen. De deuren gaan onder een grote hoek open. Goed geplaatste handgrepen en treden vergemakkelijken het in- en uitstappen. Alle stoelen hebben veiligheidsgordels en de manschappencabine is natuurlijk geslaagd voor de botstesten voor cabines.

Bestemd voor de opbouw

De opbouw van uw truck is waarschijnlijk complex en neemt alle ruimte in beslag die beschikbaar is. Daarom hebben we besloten om de carrosseriebouwer ruim baan te geven en het opbouwproces te vergemakkelijken. Belangrijke componenten zoals brandstoftanks, accu's en het uitlaatgasnabehandelingssysteem zijn onder de cabine geplaatst.

Voorbereid voor installatie

Om de doorlooptijden voor de carrosseriebouw te verkorten en demontage van interieurpanelen te voorkomen, is de elektrische installatie voorbereid met vooraf aangebrachte draden en zijn elektrische aansluitpunten vooraf gedefinieerd.

Vermogen voor zwaar gebruik

Kies tussen de D11- en de D13-motor en een breed scala aan PTO's. Voor werkzaamheden met hoge capaciteitsvereisten zijn PTO's tot 2000 Nm beschikbaar.

Beschikbaar voor deze trucks

Op zoek naar een manschappencabine?

Neem contact op met uw dealer.