Trucks

Nooit meer zorgen om een lege accu

VOLVO TRUCKS' DUBBEL ACCUSYSTEEM

Wanneer u uw cabine gebruikt als slaapplek, bent u afhankelijk van cabinefuncties en apparaten die stroom nodig hebben, ook als de motor is uitgeschakeld. Volvo Trucks biedt een dubbel accusysteem waarmee u van al uw comfort kunt blijven genieten, zonder dat dit gevolgen heeft voor het startvermogen de volgende ochtend.

Twee accu's.
Afzonderlijke circuits.

Het geheim achter het continue vermogen zijn twee afzonderlijke accusets met afzonderlijke circuits. De startaccuset is alleen bestemd voor het starten van de motor en de set met gelaccu's ondersteunt de leefvoorzieningen in de cabine. U kunt dus gerust uw airco en mediasysteem gebruiken en uw apparaten opladen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het starten van de truck.

Gaan langer mee

Het dubbele accusysteem maakt gebruik van de gelaccutechnologie voor de woonvoorzieningen, en met verbeterde natte accu's voor het starten. De gelaccu's zijn bestand tegen geheel ontladen zonder te worden beschadigd, en hebben een langere levensduur dan traditionele natte accu's. Er is ook een versie leverbaar met één set gelaccu's.

Automatische controle

De laadniveaus worden automatisch in de gaten gehouden zodat u nooit zonder voeding komt te zitten. Alle hulpapparatuur wordt eerst geleidelijk uitgeschakeld, en u wordt gewaarschuwd.

Kies het gewenste voedingsniveau

Type

Vermogen

Systeem met één EFB-accu

170 Ah

Systeem met één AGM-accu

210 Ah

Dubbel accusysteem

EFB 75 Ah voor het starten + gel 210 Ah voor woonvoorzieningen

Beschikbaar voor deze trucks

Heeft u vragen?

Uw dealer beantwoordt ze graag.