Trucks

Gebouwd voor zwaar gebruik

HEAVY DUTY-BUMPER VAN VOLVO TRUCKS

Veeleisende langeafstandsritten? Uitdagende bouwlocaties? Loodzware boswegen? De heavy duty-bumper is gemaakt voor zwaar gebruik onder uitdagende omstandigheden. De bumper wordt standaard geleverd op de Volvo FMX, maar is ook beschikbaar voor de Volvo FH en de Volvo FH16.

Robuust ontwerp

De heavy duty-bumper is vervaardigd van 3 mm dik hoogwaardig staal. Het is ook deels bedekt met een dikke coating van polypropyleen, waardoor deze beter bestand is tegen krassen. De bumper is sterk en robuust vormgegeven om u te beschermen tegen krassen, deuken en schade aan de koplampen op elk terrein. 

Vergroot de beschikbaarheid

De bumper is stevig. Maar als de bumper hard wordt geraakt en een reparatie nodig is, is dat een makkelijke klus. De bumper bestaat namelijk uit drie gedeelten. Met gemakkelijk toegankelijke bouten kunt u eenvoudig beschadigde delen zelf vervangen. Dit scheelt u een rit naar de werkplaats en de truck is langer beschikbaar.

Heavy duty-instaptrede

Combineer de heavy duty-bumper met een extra heavy duty-instaptrede. Dankzij het flexibele ontwerp is de inklapbare trede bestand tegen stoten vanuit alle kanten zonder te scheuren.

Beschikbaar voor deze trucks

Klop, klop

Wilt u graag een truck voor zwaar terrein? Neem dan contact op met uw dealer.