Trucks

Meer weten over de Volvo FE?

Vraag een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

Bij stedelijk transport, zoals distributie, afvalinzameling of lichte bouwwerkzaamheden, draait alles om een goed zichtveld, een lage instap en opbouwmogelijkheden. U bent hierbij op zoek naar een zo gunstig mogelijke Total Cost of Ownership (TCO) en een manier om aan de steeds strengere eisen van verladers en overheden te voldoen (bijvoorbeeld d.m.v. een elektrische truck). 

Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan via het formulier. We nemen hierna z.s.m. contact op om u volledig bij te praten en u kennis te laten maken met de mogelijkheden die Volvo’s transportoplossing u kan bieden.

Enkele highlights en voordelen van de Volvo FE:
 

✔️ Motorvermogen: 250, 280, 320 of 350 pk (D8-motor)

✔️ Goed zichtveld  (o.a. door een lage uitsnede van de ramen)

✔️ Tal van opbouwmogelijkheden, bv. voor afvalinzameling

✔️ Lage instap voor de chauffeur voor vaak in- en uitstappen bij distributiewerk

✔️ Volvo-veiligheid voor de chauffeur en medeweggebruikers dankzij o.a. Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning met noodremfunctie en Lane Keeping Support

✔️ Krijg advies over de voor u geschikte configuraties

✔️ Kom, wanneer gewenst, meer te weten over alternatieven zoals de Volvo FE Electric, CNG en HVO

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

De Volvo FE Electric is speciaal uitgerust met een extra derde zitplaats. Daardoor kunnen we met deze truck ook trainingen verzorgen. Deze multifunctionele inzet gaat ervoor zorgen dat wij en al onze medewerkers ontzettend veel ervaring opdoen met het werken met een elektrische truck en zo worden klaargestoomd voor de toekomst.
Het rijden is rustiger en comfortabeler dan diesel, omdat een elektrische truck minder geluid produceert en veel minder (motor)trillingen heeft. Daarnaast trekken elektrische trucks in één vloeiende beweging op en dat maakt ze geschikt voor stop-en-go verkeer.
De actieradius van de Volvo FE Electric was voor ons een van de belangrijkste punten en het bereik van deze truck is voldoende om een volledige werkdag te kunnen rijden. We hebben ook een aantal dagen gebruik mogen maken van een demovoertuig. De algemene indruk was: rijdt soepel, ligt lekker op de weg en ook heel belangrijk: de opgegeven actieradius is betrouwbaar.