Trucks

Meer weten over de Volvo FL?

Vraag een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan en laat u bijpraten over alle mogelijkheden.

Bij stedelijk transport, zoals distributie of afvalinzameling, draait alles om een goed zichtveld, een lage instap, wendbaarheid en opbouwmogelijkheden. U bent hierbij op zoek naar een zo gunstig mogelijke Total Cost of Ownership (TCO) en een manier om aan de steeds strengere eisen van verladers en overheden te voldoen (bijvoorbeeld d.m.v. een elektrische truck). 

Wilt u meer weten? Vraag dan een vrijblijvend, exclusief adviesgesprek aan via het formulier. We nemen hierna z.s.m. contact op om u volledig bij te praten en u kennis te laten maken met de mogelijkheden die Volvo’s transportoplossing u kan bieden.

Enkele highlights en voordelen van de Volvo FL:
 

✔️ Motorvermogen: 210 -320 pk (D8-motor)

✔️ Goed zichtveld  (o.a. door een lage uitsnede van de ramen)

✔️ Tal van opbouwmogelijkheden, bv. voor afvalinzameling

✔️ Lage instap voor de chauffeur voor vaak in- en uitstappen bij distributiewerk

✔️ Volvo-veiligheid voor de chauffeur en medeweggebruikers dankzij o.a. Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning met noodremfunctie en Lane Keeping Support

✔️ Krijg advies over de voor u geschikte configuraties

✔️ Kom, wanneer gewenst, meer te weten over alternatieven zoals de Volvo FL Electric en HVO

✔️ Afspraak is 100% vrijblijvend

De Volvo FL-trucks in ons wagenpark waren aan vervanging toe en de keuze was snel gemaakt. We rijden al ruim twintig jaar met Volvo-trucks en het zijn uitstekende voertuigen. De trucks zijn wendbaar en hebben een extreem gemakkelijke instap.
Sinds december 2020 hebben we een Volvo FL Electric-bakwagen in onze vloot en de ervaringen met die truck zijn ronduit positief. De truck is betrouwbaar, draait volwaardig mee in onze dagelijkse logistieke operatie en chauffeurs zijn er heel tevreden over. De truck rijdt rustig en heel soepel. De goede ervaringen met de eerste Volvo FL Electric waren een belangrijke reden om weer voor Volvo-trucks te kiezen.
In steeds meer zones waar wij ons werk uitvoeren zijn alleen schone voertuigen welkom. Gelet op het feit dat een truck voor distributiewerk bij ons zeker 10 jaar meegaat, is het zaak om op die ontwikkeling tijdig te anticiperen. Dat was één van de redenen om de Volvo FL Electric aan te schaffen. We geloven in de expertise en kwaliteit van Volvo Trucks.