Trucks

Buiten de cabine

Werken rondom de Volvo FE

Wanneer er een groot deel van de werkdag buiten de cabine wordt doorgebracht, wilt u een veilige en efficiënte werkomgeving rondom de truck. Bekijk enkele oplossingen van de Volvo FE die hieraan bijdragen.

De gemakkelijke instap

Ongeacht de cabine-uitvoering gaat het in- en uitstappen gemakkelijk als u rondom de Volvo FE moet werken. Hoe meer dit nodig is tijdens een dienst, hoe meer u de instap gaat waarderen.

Toegang tot uw uitrusting

Rust de Volvo FE uit met twee aparte gereedschapskisten voor het opbergen van spanbanden en andere uitrusting die u nodig hebt wanneer u buiten de cabine werkt. De kleinere uitvoering heeft een inhoud van 55 liter en de grotere een inhoud van 125 liter.

Aandrijving voor uw apparatuur

Wordt uw Volvo FE aangedreven met elektriciteit, gas of diesel? Ongeacht de aandrijving zijn er PTO's waaruit u kunt kiezen om het vermogen over te brengen naar de pompen, kipper, kraakinrichting, laadklep of welk ander hulpmiddel u ook maar nodig heeft om uw werk te verrichten.

Op uw niveau

Kies voor luchtvering als de wagen aan verschillende hoogtes moet worden aangepast. De ECS (elektronisch geregelde vering) regelt het niveau van de luchtvering, met schakelaars op het dashboard of een regelkast. Het laden gaat hoe dan ook gemakkelijker en sneller.

Afgestemd op speciale toepassingen

Het chassis kan speciaal worden aangepast voor specifieke toepassingen zoals vuilniswagens, tankers en kranen. Componenten als brandstof- en AdBlue-tanks zijn zo geplaatst dat er optimaal ruimte is op het chassis.

Opties aandrijflijn

De luchtkwaliteit en het geluidsniveau buiten de cabine zijn in hoge mate bepalend voor de werkomgeving rondom de cabine. De Volvo FE wordt geleverd met aandrijflijnen die werken op stille elektriciteit zonder uitlaatemissies, op gas met lage emissies of op voor Euro 6 gecertificeerde diesel.

Aandrijflijn Volvo FE

Een perfecte match voor deze transportsegmenten

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag.