Trucks

Afgestemd op uw productiviteit

Chassis nieuwe Volvo FH

Ongeacht uw transportbehoeften wilt u een truck met een chassis dat is gemaakt om het soort taken aan te kunnen dat u ermee ga

Uw Volvo FH is een precisie-instrument voor op de weg. U kunt een truck met luchtvering krijgen, zowel voor veeleisend internationaal transport als voor bouwwerkzaamheden. En met Volvo Dynamic Steering zijn de bediening en uitstraling ongeëvenaard.
 

We kunnen een Volvo FH bouwen die extreme ladingen aan kan onder zware omstandigheden, of een lichtgewicht-trekker voor gebruik op de weg. Ze hebben hetzelfde chassisconcept als uitgangspunt. De Volvo FH wordt vaak geassocieerd met internationaal transport met een hoog tempo, maar de truck kan worden afgestemd voor nog veeleisendere omstandigheden.

Liftbare tandemas

Maak gebruik van de liftbare tandemas, maar alleen wanneer u die nodig heeft. Met de liftbare tandemas kan de achterste aandrijfas worden ontkoppeld en omhoog worden gebracht tijdens het lossen. Net als bij een naloopas verkleint dit de draaicirkel aanzienlijk, vermindert de slijtage aan de banden en wordt het brandstofverbruik lager.

Meer over de liftbare tandemas

Vijfassige trucks

Zware ladingen vervoeren? U kunt een vijfassige truck krijgen die rechtstreeks af fabriek wordt geleverd. U heeft uw truck eerder en tegen lagere kosten voor aanpassingen. En u krijgt een truck met een volledige typegoedkeuring. U profiteert ook van een volledige Volvo-garantie en onze aftermarketondersteuning, wat op de lange duur uw bedrijfskosten kan verlagen.

Opties voor een snelle opbouw

De talloze specificatie-opties zorgen ervoor dat de Volvo FH snel en eenvoudig kan worden voorbereid voor elk type opbouw. De nieuwe Bodybuilder Module is eenvoudig te gebruiken, terwijl u via VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) online toegang heeft tot alle vereiste technische tekeningen en bedradingsschema's. Alles om uw truck te kunnen perfectioneren.

Lees meer over de Volvo-opbouwinstructies

Stel uw ideale Volvo FH samen

Nieuwsgierig naar de Volvo FH?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.