Trucks

Vooruitgang in internationaal transport

exterieur nieuwe Volvo FH

Het is de karakteristieke Volvo FH zoals u die kent: de ultieme ervaring in internationaal transport. En toch is het overduidelijk een stap vooruit in de ontwikkeling van trucks.

De vorm is vloeiender bij de hoeken, en de openingen tussen het bovenste en onderste frontgedeelte zijn smaller om de aerodynamica en efficiency te verbeteren.
 

Maar een duidelijke vooruitgang is het ontwerp van de koplampen, dat het iconische profiel van de Volvo FH benadrukt. De opvallende lijnen van de koplamp volgen vloeiend de vorm van de cabine, lopen door in de afgeronde voorhoeken en strekken zich uit naar achteren langs de zijden van de cabine. Zelfs in stilstand is het duidelijk dat deze truck is gebouwd voor efficiency bij hogere snelheden. De nieuwe koplampen zijn beschikbaar in drie uitvoeringen. En ze zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook boordevol verbeterde functies.
 

Ook valt op dat het Iron Mark aan de voorzijde groter is en dichter bij de ingang ziet u dat de instaptreden zijn ingelegd met aluminium. Details die het verschil maken.

Kies uw uitrustingsniveau

Keuze uit vier verschillende exterieuruitrustingsniveaus en honderden kleuren.

Het basisniveau

Wordt geleverd met een zwarte grille en een donkergrijze bumper en spiegels.

Het basisniveau met constructiefront

Wordt geleverd met een donkergrijze heavy duty-bumper, een zwarte grille en donkergrijze bumper en spiegels.

De medium uitvoering

Wordt geleverd met een grille gespoten in de kleur van de cabine, aluminium details op de trede. Bumper en spiegels zijn donkergrijs.

Het hoogste niveau

Wordt geleverd met een grille, bumper en spiegels gespoten in de kleur van de cabine. Aluminium details op de treden. 

Stel uw ideale Volvo FH samen

Keuze uit meer dan 650 kleuren.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we vrijwel elke kleur voor u mengen.


Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenconfigurator hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

Accessoires voor uw nieuwe Volvo FH

Bestel hem zoals u het wilt!

Foto's van het exterieur van de Volvo FH

Nieuwsgierig naar de Volvo FH?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.