Trucks

Meer controle dan ooit tevoren

interieur nieuwe Volvo FH

U heeft de touwtjes in handen en u bent ook nog steeds degene die het werk moet uitvoeren. Maar nu heeft u meer controle over alles in uw truck dan ooit tevoren. Alles is op u afgestemd.

Vertrouwde bediening

U voelt de vooruitgang zodra u de cabine van de Volvo FH instapt. Die is anders dan u gewend bent, maar toch heel vertrouwd. Ga zitten en alles bevindt zich waar u het verwacht. Uw hand belandt als vanzelfsprekend op de I-Shift-versnellingshendel, netjes geïntegreerd in de stoel.

Nieuw, volledig digitaal dashboard

Het gehele dashboard is nieuw. Het dashboard is ontworpen om uw handen op het stuur en uw ogen op de weg te kunnen houden, zodat de meeste functies toegankelijk zijn met de bedieningselementen op het stuur. U krijgt de volledige controle over alles wat u nodig heeft om het werk goed te doen en tegelijkertijd uw bedrijfsmarges op peil te houden.

Het dashboard is volledig digitaal en biedt nieuwe mogelijkheden om de werkomgeving in elke situatie aan uw eisen aan te passen. Het nieuwe secundaire display van 9 inch geeft u controle over truckfuncties, zoals de maximaal acht camera's en apps. En met spraakbesturing in de cabine van de Volvo FH heeft u volop assistentie.

Hoogwaardige afwerking

De ontwerpers hebben extra aandacht besteed aan de materiaalkeuze van het dashboard waardoor het van een kwalitatief nog hoger niveau is ongeacht het uitrustingsniveau. Het materiaal is steviger en de kleurkeuzes zijn meer toegespitst op gebruikerservaringen. Keuze uit drie uitrustingsniveaus en een breed scala aan kleuren. U vindt zeker iets in uw stijl.

Stel uw ideale Volvo FH samen

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Foto's interieur Volvo FH

Nieuwsgierig naar de Volvo FH?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.