Trucks

Thuis, ook ver weg van huis

VERBLIJF IN DE CABINE VAN DE nieuwe VOLVO FH

Overnacht u vaak in uw truck? Of wilt u gewoon een comfortabele cabine met veel ruimte? Met de cabine van de Volvo FH zet u de volgende stap in het leven onderweg. U zit comfortabel ongeacht de omstandigheden buiten. Welkom in uw tweede thuis.

De Volvo FH wordt geleverd met een keuze uit vijf verschillende cabineformaten, waarmee u de ruimte naar wens kunt optimaliseren. De cabines geven allemaal een ruim gevoel, met licht van boven. Vier van de cabines bieden plaats aan maximaal twee personen voor een comfortabele nachtrust. Goed uitrusten is essentieel om goed werk af te leveren. Een geïsoleerde cabine en verduisteringsgordijnen zorgen ervoor dat u ongestoord slaapt. Het klimaatsysteem kan worden uitgerust met de I-ParkCool, om de hele nacht een perfecte temperatuur te behouden.
 

Er is ook volop opbergruimte voor al uw spullen. Verlichting, audio, entertainment en andere functies kunnen eenvoudig worden bediend vanaf het dashboard, het achterwandpaneel of met behulp van spraakbesturing. En dat is nog maar het begin. We bieden tal van andere accessoires die het leven onderweg nog comfortabeler maken.

Comfortabele nachtrust

Keuze uit pocketveringmatras of een schuimmatras. Hoe dan ook, u krijgt premium slaapcomfort. Voor een nog betere nachtrust kan het bed worden aangepast, bijvoorbeeld ter compensatie bij parkeren op een helling.

Twee koelkasten

Grote koelcapaciteit nodig? Geen probleem. U kunt de cabine van de Volvo FH krijgen met twee koelkasten. Een koelkast in de bovenste opbergruimte achterin en een tweede onder het bed.

Stel uw ideale Volvo FH samen

ACCESSOIRES VOOR UW TRUCK

PERSONALISEER UW TRUCK

Nieuwsgierig naar de Volvo FH?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.