Trucks

×

VOLVO FH FUEL HERO (PRO)

Bij brandstof gaat het niet alleen om hoeveel u kunt besparen, maar ook om hoeveel u met elke liter kunt doen. Het is niet eenvoudig om de perfecte balans te vinden tussen brandstofbesparing, rijeigenschappen en prestaties. Althans, dat was voorheen zo. Met de nieuwe Volvo FH met I-Save kunt u het brandstofverbruik verlagen, zonder consessies te doen aan uw productiviteit, gemiddelde snelheid en rijplezier.

De Volvo FH I-Save levert een echte brandstofbesparing op. De combinatie van de D13TC-motor en het LH Fuel-pakket zorgt dat de brandstofkosten van deze truck tot wel 7% kunnen worden verminderd op lange afstanden. Dit maakt van de Volvo FH I-Save een echte Fuel Hero.

Om net als andere klanten uw brandstofkosten maximaal te kunnen verlagen, bieden we u twee ultrazuinige Fuel Hero-edities aan:

• Fuel Hero
• Fuel Hero Pro

Ontdek de belangrijkste extra opties van de Volvo FH Fuel Hero (Pro) hieronder en vul het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze vertegenwoordigers. Zij hebben op al uw vragen een antwoord.

Ervaringen andere klanten zoals u

De Turbo Compound-motor is onwijs sterk onderin toeren. Hij blijft gewoon trekken. Hij schakelt niet terug en dat maakt hem waarschijnlijk ook zo zuinig, die motor.
Zuinig, veilig, het reed gewoon fantastisch.
Ik zou het echt aanraden om met die auto te gaan rijden. Het is gewoon een heerlijke auto.

Optimale brandstofefficiency

Fuel Hero Fuel Hero Pro**
✔️ Schakelsoftware voor langeafstandstransporten ✔️ Schakelsoftware voor langeafstandstransporten
✔️ I-See met op kaarten gebaseerde topografiegegevens ✔️ I-See met op kaarten gebaseerde topografiegegevens
✔️ Stuurbekrachtigingspomp met variabele opbrengst ✔️ Stuurbekrachtigingspomp met variabele opbrengst
✔️ Cruise control geoptimaliseerd voor brandstofverbruik en incl. I-Roll ✔️ Cruise control geoptimaliseerd voor brandstofverbruik en incl. I-Roll
✔️ Adaptive Cruise Control (ACC) met Forward Collision Warning en noodremfunctie ✔️ Adaptive Cruise Control (ACC) met Forward Collision Warning en noodremfunctie
✔️ Motoruitschakeling bij stationair draaien ✔️ Motoruitschakeling bij stationair draaien
  ✔️ D13K Turbo Compound-motor 460 pk / 2600 Nm
  ** De Fuel Hero Pro levert een extra besparing op dankzij de toevoeging van de D13K Turbo Compound-motor. De Volvo FH I-Save met Turbo Compound-motor is de ultieme langeafstandstruck.