Trucks

Afgestemd op uw productiviteit

Chassis nieuwe Volvo FH16

U wilt een truck met een chassis dat is gebouwd voor het soort taken dat u ermee gaat uitvoeren. We passen uw chassis aan ter ondersteuning van het succes van uw werkzaamheden; met componenten en systemen die gegarandeerd nog vele jaren betrouwbaar werken. Dit is werkuitrusting waarop u kunt vertrouwen.
 

Uw Volvo FH16 is een precisie-instrument voor op de weg. U kunt een truck met luchtvering krijgen, zowel voor veeleisend internationaal transport als voor bouwwerkzaamheden. En met Volvo Dynamic Steering zijn de bediening en het comfort ongeëvenaard.
 

We kunnen een Volvo FH16 voor u bouwen die klaar is voor extreme ladingen onder zware omstandigheden, of om lange ritten over de snelweg in een veeleisend tempo af te leggen. Ze hebben hetzelfde chassisconcept als uitgangspunt. De Volvo FH16 kan worden aangepast voor nagenoeg alles dat om veel vermogen en goede rijeigenschappen vraagt.

Liftbare tandemas

Maak gebruik van de liftbare tandemas, maar alleen wanneer u die nodig heeft. Met de liftbare tandemas kan de achterste aandrijfas worden ontkoppeld en omhoog worden gebracht tijdens het lossen. Net als bij een naloopas verkleint dit de draaicirkel aanzienlijk, zal de bandenslijtage minder zijn en het brandstofverbruik lager. 

Meer over de liftbare tandemas

Vijf assen, rechtstreeks af fabriek

Zware ladingen vervoeren? U kunt een vijfassige truck krijgen die rechtstreeks af fabriek wordt geleverd. U heeft uw truck eerder en tegen lagere kosten voor aanpassingen. En u krijgt een truck met een volledige typegoedkeuring. U profiteert ook van een volledige Volvo-garantie en onze aftermarketondersteuning, wat op de lange duur uw bedrijfskosten kan verlagen.

Opties voor een snelle opbouw

De talloze specificatie-opties zorgen ervoor dat de Volvo FH16 snel en eenvoudig kan worden voorbereid voor elk type opbouw. De nieuwe elektronische Bodybuilder Module is eenvoudig te gebruiken, terwijl u via VBI (Volvo Bodybuilder Instructions) online toegang heeft tot alle vereiste technische tekeningen en bedradingsschema's. Alles om uw truck te kunnen perfectioneren.

Voorbereid voor de opbouw 

Stel uw ideale Volvo FH16 samen

Nieuwsgierig naar de Volvo FH16?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.