Trucks

Zo ziet vooruitgang er uit

Exterieur nieuwe Volvo FH16

Het is de onderscheidende Volvo FH16 zoals u die kent; het vermogen en comfort in perfecte balans. En toch is het duidelijk dat deze truck weer verder is ontwikkeld.

De vorm van de Volvo FH16-cabine is vloeiender bij de hoeken, en de spleten tussen het bovenste en onderste frontgedeelte zijn kleiner om de aerodynamica en efficiency te verbeteren. De unieke grille van de Volvo FH16 heeft een afwerking in zilver, wat aangeeft dat dit iets speciaals is. 
 

Maar het duidelijkste teken van de ontwikkeling is het ontwerp van de koplamp, die de Volvo FH16 zijn iconische uiterlijk geeft. De opvallende lijnen van de koplamp volgen vloeiend de vorm van de cabine, lopen door in de afgeronde voorhoeken en strekken zich uit naar achteren langs de zijden van de cabine. De koplampen zijn voorzien van het zwarte thema van Volvo voor de FH16. Als de Volvo FH16 stilstaat, is het duidelijk dat deze truck tot de krachtigste trucks behoort die er zijn en toch is hij geavanceerder dan ooit.

De nieuwe koplampen zijn er in drie verschillende uitvoeringen en ze zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook vol met verbeterde functies die het leven onderweg veiliger en comfortabeler maken. 

U zult ook zien dat het Iron Mark aan de voorzijde groter is en als u dichter bij het portier komt, ziet u dat de instaptreden zijn ingelegd met aluminium. Details die het verschil maken.

Het uiterlijk van de Volvo FH16

Keuze uit drie uitrustingsniveaus voor het exterieur en honderden kleuren.

Het basisniveau

Wordt geleverd met een zwarte grille en een donkergrijze bumper en spiegels.

Het basisniveau met constructiefront

Wordt geleverd met een donkergrijze heavy duty-bumper, een zwarte grille en donkergrijze bumperspiegels. Koplampen met zwart thema.

Het hoogste niveau

Wordt geleverd met een verzilverde, unieke Volvo FH16-grille en koplampen met een zwart thema. Bumper en, spiegels zijn allemaal gespoten in de kleur van de cabine. Aluminium details op de treden. 

Stel uw ideale Volvo FH16 samen

Keuze uit meer dan 650 kleuren.

U bespaart tijd en geld doordat u niet naar een afzonderlijke spuiterij hoeft. Bestel uw Volvo-cabine in de kleur die u wilt. Kies uit meer dan 650 verschillende schakeringen, tinten en kleuren. En als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we bijna elke kleur voor u mengen.

 

Wilt u een voorproefje? Gebruik de kleurenconfigurator hieronder.

De kleuren op het computerscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ga naar uw Volvo-dealer om de echte kleurstalen te zien. Let op: niet alle kleuren zijn voor alle modellen en alle markten leverbaar. De afbeelding toont een truck met het hoogst mogelijke lakniveau.

 

Deze kleurenconfigurator bevat alle kleuren die beschikbaar zijn in het verkoopsysteem. Veel van de effen kleuren zijn ook verkrijgbaar met een laag in blanke lak. Neem contact op met uw Volvo Trucks-dealer als u de gewenste kleur niet kunt vinden.

ACCESSOIRES VOOR UW NIEUWE VOLVO FH16

Bestel hem zoals u het wilt!

Foto's van het exterieur van de Volvo FH16

Nieuwsgierig naar de Volvo FH16?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.