Trucks

Uw cabine, uw thuis

interieur nieuwe Volvo FH16

U heeft de touwtjes in handen en u bent ook nog steeds degene die het werk moet uitvoeren. Maar nu heeft u meer controle over alles in uw Volvo FH16 dan ooit tevoren.

Vertrouwde bediening

U voelt de vooruitgang zodra u de cabine van de Volvo FH16 instapt. Die is anders dan u gewend bent, maar toch heel vertrouwd. De kleuren, materialen en afwerking zijn onmiskenbaar Volvo FH16. Ga zitten en alles bevindt zich waar u het verwacht. Uw hand belandt als vanzelfsprekend op de I-Shift-versnellingshendel, netjes geïntegreerd in de stoel.

Nieuw, volledig digitaal dashboard

Maar het complete dashboard is nieuw; ontworpen om u in staat te stellen uw handen aan het stuur te houden en uw ogen op de weg. U krijgt de volledige controle over alles wat u nodig heeft om het werk goed te doen en tegelijkertijd uw bedrijfsmarges op peil te houden.

Het dashboard is volledig digitaal en biedt nieuwe mogelijkheden om uw werkomgeving in elke situatie aan uw eisen aan te passen. Een eenvoudig te gebruiken tractieregeling geeft u betere tractie door deze met de klok mee te draaien en op het dashboard heeft u volledige controle over de sperdifferentiëlen en belastingen op al uw assen. Het nieuwe secundaire display van 9 inch geeft u controle over truckfuncties, waaronder maximaal acht camera's en apps. En met spraakbesturing in de cabine van de Volvo FH16 heeft u volop assistentie.
 

Hoogwaardige afwerking

De ontwerpers hebben extra aandacht besteed aan de materiaalkeuze van het dashboard waardoor het van een kwalitatief nog hoger niveau is ongeacht het uitrustingsniveau. Het materiaal is steviger en de kleurkeuzes zijn meer toegespitst op gebruikerservaringen. Het is duidelijk dat dit een truck is met maximaal comfort.

Uitrustingsniveaus

Het interieur van de Volvo FH16 is uniek. Keuze uit twee uitrustingsniveaus. Bovendien kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Het basisniveau van de Volvo FH16

Wordt geleverd met textiel en leren bekleding, rubbermatten, sierlijsten en afwerklijsten.

Het hoogste niveau van de Volvo FH16

Wordt geleverd met geheel leren bekleding, rubbermatten, sierlijsten en afwerklijsten. 

Stel uw ideale Volvo FH16 samen

Accessoires voor uw truck

Personaliseer uw truck

Foto's interieur Volvo FH16

Nieuwsgierig naar de Volvo FH16?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.