Trucks

Uw rijdende hotelsuite

Verblijf in de cabine van de nieuwe Volvo FH16

Wilt u in stijl overnachten, of wilt u gewoon een echt comfortabele cabine met veel ruimte? De Volvo FH16 neemt de volgende stap in de vooruitgang van het leven onderweg. Hierin zit u comfortabel, ongeacht de omstandigheden buiten. Stap maar in!

Keuze uit vijf verschillende cabineformaten voor optimale ruimte al naar gelang uw wensen. De cabines geven allemaal een ruim gevoel, met licht van boven. Vier van de cabines bieden plaats aan maximaal twee personen voor een comfortabele nachtrust, of u kunt gewoon in uw eentje genieten van de ruimte. U krijgt ideale omstandigheden voor een goede nachtrust; een geïsoleerde cabine en verduisteringsgordijnen helpen u ongestoord te slapen. Het klimaatsysteem kan worden uitgerust met de I-ParkCool, om de hele nacht een perfecte temperatuur te behouden.
 

Er is ook volop opbergruimte voor al uw spullen. Verlichting, audio, entertainment en andere functies kunnen eenvoudig worden bediend vanaf het dashboard, het achterwandpaneel of met behulp van spraakbesturing. En dat is nog maar het begin. U kunt kiezen uit tal van andere accessoires die het leven onderweg nog comfortabeler maken.

Een comfortabele nachtrust

Keuze uit pocketveringmatras of een schuimmatras. Hoe dan ook, u krijgt premium slaapcomfort. Voor een nog betere nachtrust kan het bed worden aangepast, bijvoorbeeld ter compensatie bij parkeren op een helling.

Twee koelkasten

Grote koelcapaciteit nodig? Geen probleem. U kunt de cabine van de Volvo FH16 krijgen met twee koelkasten. Een koelkast in de bovenste opbergruimte achterin en een tweede onder het bed.

Stel uw ideale Volvo FH16 samen

ACCESSOIRES VOOR UW TRUCK

PERSONALISEER UW TRUCK

Nieuwsgierig naar de Volvo FH16?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.