Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Bespaar brandstof. Stress verminderen

I-Sync

Start. Stop. Start. De geautomatiseerde I-Sync-transmissie van de Volvo FL met zes versnellingen vergemakkelijkt het rijden in de stad. Dit draagt bij aan een lager brandstofverbruik. Vermindert de emissies van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. En houdt de onderhoudskosten laag.

Handgeschakeld of automatisch?

Met de hendel achter het stuur kunt u kiezen tussen de handmatige of automatische modus. Er is geen koppelingspedaal, dus wordt de hendel ook gebruikt voor handmatig schakelen. In de automatische modus is het schakelen geoptimaliseerd. En dankzij de elektrohydraulische ondersteuning verloopt al het schakelen zeer soepel.

Kies uw vermogen

De I-Sync is leverbaar in twee uitvoeringen: voor de D5K- en voor de D8K-motor. De functie is ontworpen voor een maximaal koppel van 1.050 Nm, waardoor dit schakelsysteem ideaal is voor distributietrucks met een starre as en motoren met vier of zes cilinders.

Eenvoudig te gebruiken

I-Sync is ontworpen om te voldoen aan de eisen van drukke distributiechauffeurs die niet elke dag met dezelfde truck rijden, en is intuïtief en gemakkelijk te leren. Dus u rijdt altijd veiliger, comfortabeler en efficiënter.

 

Schakel over op I-Sync

Rijden met I-Sync is een genot. Ervaar het zelf bij uw lokale Volvo Trucks-dealer.

Features Volvo FL