Volvo Trucks

NEDERLAND

×

Vermogen voor elke taak

PTO´s Volvo FL

De efficiënte en kosteneffectieve PTO's van Volvo leveren voeding aan laad- en losapparatuur, een koelsysteem of een kleine kraan. Met onze veelzijdige selectie is er altijd wel een vermogenspakket voor uw activiteiten.

Kwalitatief en effectief

De interactie tussen de PTO en de aandrijflijn van de truck is van cruciaal belang. Daarom zijn onze PTO's specifiek ontworpen voor het gebruik met motoren en versnellingsbakken van Volvo. Ze zijn betrouwbaar, licht en gemakkelijk te onderhouden en voldoen qua constructie aan de hoge eisen van de distributiesector.

Alle kracht die u nodig heeft

Of u nu kiest voor onze D5K- of D8K-motor, er is altijd een PTO die ervoor geschikt is. Voor beide motoren bedraagt het maximale koppel 600 Nm. Ga voor een op de versnellingsbak gemonteerde PTO en kies uit een brede reeks koppelingsafhankelijke en koppelingsonafhankelijke opties, al naar gelang uw versnellingsbak.

Specificatie loont

Optimale werking. Hogere kwaliteit. Vereenvoudigde montage. Specificeer de juiste PTO met het chassis af fabriek en u ziet het gunstige effect terug in uw eindresultaat.

Schaf een krachtig pakket aan

Uw lokale Volvo Trucks-dealer staat klaar om de juiste specificatie te vinden voor uw Volvo FL.

Features Volvo FL