Trucks

×

Cabinespecificaties voor de Volvo FL

  • Afmetingen van cabines
  • Cabinevoorzieningen

Afmetingen van cabines

Dagcabine

Dagcabine met comfortabele en ergonomische chauffeursomgeving. Binnenhoogte 1605 centimeter.

Korte slaapcabine

Korte slaapcabine biedt extra ruimte die kan worden ingericht met een eenpersoonsbed of als kantoorruimte met extra opbergvakken. Binnenhoogte 1605 centimeter.

Manschappencabine

Manschappencabine met voldoende ruimte voor extra passagiers, tot maximaal 7 personen. Binnenhoogte 1605 centimeter.

Cabinevoorzieningen

Cabinevering
De voorvering van de cabine bestaat uit een rubberen kussen dat kleine verticale bewegingen opvangt, terwijl de achtervering bestaat uit een spiraalveer en ophanging met schokdempers.

Chauffeursstoel
Drie verschillende comfortniveaus: Comfort, Standard en Economy. Alle drie niveaus zijn voorzien van een rugleuning met verstelbare lengte, hoogte en voorkant en van een geïntegreerde hoofdsteun.

Bijrijderstoel
Drie verschillende comfortniveaus: Standard, Economy of Basic.

Cabinekleuren
Leverbaar in 300 vaste varianten. Andere kleuren kunnen worden besteld.

Stuur
Het stuur heeft een diameter van 460 of 500 millimeter, afhankelijk van de truckconfiguratie, en kan pneumatisch worden afgesteld in de gewenste positie.

Dakluik
De cabine kan worden uitgerust met een dakluik dat 50 millimeter kan worden geopend. Het luik kan handmatig of elektrisch worden bediend.

Cabineverwarming
Het cabineverwarmingssysteem is leverbaar in twee uitvoeringen: handmatig bediend met alleen verwarming of handmatig bediend met verwarming en airconditioning. Er is ook een standkachel van 2 kW beschikbaar die optioneel kan worden gespecificeerd.

Opbergruimte aan de binnenkant
De cabine heeft veel praktische en gemakkelijk toegankelijke vakken voor het bewaren van documenten en persoonlijke bezittingen. Boven de voorruit zijn twee opbergruimten afgeschermd met een klep of net, evenals vier DIN-compartimenten. Een aantal opbergvakken en vakjes op de motortunnel, notitieblok en kledinghaken kunnen als opties worden gespecificeerd.

Claxons
Er is een keuze uit twee extra claxons: twee pneumatisch bediende, op het dak gemonteerde claxons of een elektrische claxon onder de voorklep.

Bed (Comfortcabine)
Het bed is leverbaar in één of twee gedeelten en is 580 of 780 millimeter breed. Er is een optionele beveiligingsbalk voor het bed en een rookmelder.

Nog vragen?

Uw lokale Volvo Trucks-dealer beantwoordt ze graag.

Specificaties van de Volvo FL