Trucks

De juiste truck voor de opdracht

Chassis nieuwe Volvo FM

Ongeacht uw transportbehoeften wilt u een truck met een chassis dat is gemaakt om het soort taken aan te kunnen dat u ermee gaat uitvoeren. Misschien heeft u een speciale opbouw nodig voor uw werkzaamheden? We passen uw chassis aan zodat u met succes uw werkzaamheden kunt uitvoeren, met componenten en systemen die gegarandeerd nog vele jaren betrouwbaar werken. Op deze uitrusting kunt u rekenen.
 

Of u nu met hoge snelheden rijdt of rond laadperrons moet manoeuvreren, de Volvo FM is een precisie-instrument dat u helpt om uw werk goed te doen. U kunt een truck met luchtvering krijgen, zowel voor regionaal transport als voor bouwtransport. En met Volvo Dynamic Steering zijn de bediening en uitstraling ongeëvenaard.
 

U kunt uw Volvo FM krijgen in de vorm van een lichtgewicht-trekker voor gebruik op de weg of als een vrachtwagen met maximaal vijf assen die klaar is voor een geavanceerde opbouw. Ze hebben hetzelfde chassisconcept als uitgangspunt. Dit maakt de Volvo FM tot een zeer veelzijdige truck, gebouwd volgens uw specificaties.

Voorassen voor 10 ton

Zwaar beladen? Geen probleem. De Volvo FM is ontworpen voor hoge asbelastingen. Ongeacht of u bladvering of luchtvering kiest, de vooras kan tot 10 ton op een enkele as dragen. En 20 ton op dubbele voorassen. Zo optimaliseert u uw marges en kunt u eenvoudiger zware of ongelijk verdeelde ladingen verwerken.

Liftbare tandemas

Maak gebruik van de as wanneer u die nodig heeft. Met de liftbare tandemas kan de achterste aandrijfas worden ontkoppeld en omhoog worden gebracht tijdens het lossen. Net als bij een naloopas verkleint dit de draaicirkel aanzienlijk, slijten uw banden minder snel en daalt het brandstofverbruik.

Meer over de liftbare tandemas >

Vijf assen, rechtstreeks af fabriek

Zware ladingen vervoeren? U kunt een vijfassige truck krijgen die rechtstreeks af fabriek wordt geleverd. U heeft uw truck eerder en tegen lagere kosten voor aanpassingen. En u krijgt een truck met een volledige typegoedkeuring. U profiteert ook van een volledige Volvo-garantie en onze aftermarketondersteuning, wat op de lange duur uw bedrijfskosten kan verlagen.

Stel uw ideale Volvo FM samen

Nieuwsgierig naar de Volvo FM?

Uw dealer beantwoordt graag al uw vragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.